Critical+ 2.0 (Silent Seeds) feminized

(21)

Critical+ 2.0 is een gereviseerde en verbeterde versie van het origineel dat gemaakt werd voor de kweek in gebieden met een gemiddeld klimaat. Silent Seeds kruiste een originele Critical+ met een fenotype met een hoge vochtbestendigheid en creëerde zo een versterkte en makkelijk te kweken versie. Zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de toppen maken haar tot een betrouwbare keus.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (21)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Silent Seeds - Critical+ 2.0: Een versterkte versie van het origineel

Silent Seeds creëerde Critical+ 2.0 door een originele Critical+ te kruisen met een fenotype met een hoge vochtbestendigheid - het resultaat is een versterkte, vochtbestendige en makkelijk te kweken versie van het origineel, goed geschikt voor de buitenkweek in landen met een gematigd of voor cannabis zelfs ongunstig klimaat, maar de beste resultaten bereik je in een ScrOG-opstelling. Critical+ 2.0 is een door Sativa gedomineerde variëteit, maar met een extreem korte bloeiperiode van slechts 50 dagen als je haar binnen kweekt - buiten is de plant tegen het einde van september klaar voor de oogst.

Critical+ 2.0 is een slanke plant die behoorlijk hoog kan worden, dus je kunt maar beter maatregelen nemen om haar hoogte in de hand te houden. De planten ontwikkelen enorm langgerekte bloemclusters, maar onthoud wel dat de toppen een zeer intense geur afscheiden met een vleugje citroen, dennenappel en kruiden, dus je kunt maar beter je koolstoffilters en ventilatiesysteem op orde brengen voordat de planten de volle rijpheid bereiken. Anders zal de niets verhullende geur weldra je huis vullen.

Critical+ 2.0 is niet alleen gul voor wat betreft de geur en de smaak, een binnenoogst kan gemakkelijk oplopen tot 700 g/m² (veel meer dan 1 kg als je haar buiten kweekt) en de kracht van het eindproduct is ongelooflijk. 20% van de geoogste toppen is pure THC, en dit veroorzaakt een langdurende, verheffende en zeer euforische high, en hierdoor is deze soort de perfecte keus voor een gezellig samenzijn met je vrienden.

Critical+ 2.0 (Silent Seeds) feminized Product Informatie
Merk Silent Seeds
Ouders Critical+ x Resistant Critical+ pheno
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 22%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 66.7
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor Tot 700g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (21)
  (21)
  Bekijk alle reviews
  13/Mar/2023

  Felicitation
  Super produit comme annoncé bon rendement et très bon parfums merci pour vos conseils

  C. F.
  01/Jan/2023

  Wirklich guter Strain
  Lecker Kaum Pflege Kurze Blüte Kompakte Buds Ertag ist auch ganz gut

  K. S.
  08/Jul/2022

  gefällt
  1 von 30 ist nicht zum Leben erwacht. Der Rest gedeiht sehr schön. Einfach zu handhaben. Werde mich wieder melden wenn es in die Enphase geht. PS: Es gab ein bisschen trouble bei der Bestellung. Aber das Zamnesia Team hat sich sehr erkenntlich gezeigt. Die Kundenorientierung gefällt mir sehr gut und ist nur zu empfehlen.

  S. S.
  29/May/2022

  super produit
  Toutes les graines ont prise, j'ai même pu bouturer plusieurs, produits impeccables je recommande cette valeur sûr

  E. M.
  14/Mar/2021

  Big harvest
  Fast flowering during rainy cold weather! Great Outdoor grow

  O. S.
  27/Jan/2021

  Meine besten in 2020
  Also dieser Strain hat es wirklich in sich. Ich hab sie 2020 sowohl Indoor als auch Outdoor gegrowed und bin von beiden Varianten äußerst überzeugt. Die Pflanzen wachsen schnell und stark, schön Buschig und mit vielen kräftigen Trieben. Ich habe 12 Strains gleichzeitig Keimen lassen, die Critical‘s haben von Anfang an alle anderen Überflügelt. Der Ertrag dieser Sorte ist außergewöhnlich hoch, das high niederschmetternd und schmecken tut was weed auch noch, volle Punktzahl

  H. B.
  18/Sep/2020

  :)
  Very good plant, nice too work with .

  T. W.
  05/Jun/2020

  Critical + 2.0
  J'ai commandé 5 graines, connaissant dinafem je pensait ne pas être surpris, malheureusement sur 5 graine seulement 1 a réussi a germer, et toute mes autres graines ont pris sauf les critical + 2.0 . Je ne recommande donc pas.

  T. M.
  03/Jun/2020

  Buena compra
  Me salieron 4 de 5 semillas, pero de momento crecen bien y sin problemas las 4. Se me hizo larga la espera del paquete, tal vez a causa de la Covid19 pero por todo lo demas estoy contento.

  J. C.
  29/May/2020

  Great
  livraison rapide !!! Pour moi aucun problème de germination.

  L. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Critical+ 2.0 (Silent Seeds) feminized
Critical+ 2.0 (Silent Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.