Afghan Kush (World of Seeds) feminized

(2)

Deze medicinaal hooggewaardeerde Afghaanse Kush-variëteit is een pure Indica met een opmerkelijk korte bloeiperiode van slechts 45-55 dagen. In de binnenkweek kun je een opbrengst verwachten van ongeveer 450 g/m². De toppen smaken naar Afghaanse hasj en hardhout en zijn tot de nok toe gevuld met cannabinoiden. Veroorzaakt een zeer ontspannend, bijna narcotisch effect. THC-gehalte van 21%.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

World of Seeds - Afghan Kush: Wiet voor de doorgewinterde roker

Afghaanse Kush is een medicinaal hooggewaardeerde soort met een ongelooflijk korte bloeiperiode van slechts 45-55 dagen. Dit is een 100% pure Indicavariëteit uit het Hindu Kush-gebergte in Noord-Afghanistan, of meer precies de valleien van de Amu Darya Rivier, die de grens vormt tussen Tadzjikistan en Oezbekistan. Afghaanse Kush is zeer goed bestand tegen insecten en schimmel.

Afghaanse Kush is een zeer compacte en stevige plant met een hoge productiviteit en een zeer potent eindproduct. In een indoor opstelling is het mogelijk om opbrengsten te krijgen van ongeveer 450 g/m² - buiten, waar de oogsttijd eind september/begin oktober aanbreekt, kan een enkele plant wel 600 gram produceren. Met een THC-gehalte van 21% is dit een wiet voor de doorgewinterde roker.

De rook van Afghaanse Kush smaakt naar fijn hardhout en Afghaanse hasj en veroorzaakt een zeer ontspannen gevoel, zelfs narcotisch, als je haar in grotere hoeveelheden consumeert. Dit is de perfecte keus voor aan het eind van de dag, als je wilt ontspannen en tot rust komen voordat je naar bed gaat.

Afghan Kush (World of Seeds) feminized Product Informatie
Merk World of Seeds
Ouders Pure Afghan
Genetica 100% Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 750-800 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  04/Mar/2022

  Afghan kush
  Met een beetje moeite 5 van de 6 zijn ontkiemt groeien redelijk goed

  M. V.
  12/Mar/2020

  schlechtes Wachstum
  3 von 3 Samen haben gekeimt, dafür gibt es die 2 Sterne. Eine hatte von Anfang an verkrüppeltes Wachstum, die anderen 2 sind nur sehr langsam gewachsen und waren nach 7 Wochen gerade mal 20cm hoch. Trotzdem unter 12 /12, jedoch nach 3 Wochen immer noch keine Anzeichen der Blüte. Habe daher alle entsorgt. Vielleicht lag es am Medium, Cocos-Fasern. Jedenfalls werde ich diesen Strain nicht mehr ordern.

  J. H.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Afghan Kush (World of Seeds) feminized
Afghan Kush (World of Seeds) feminized