Durga Mata (Paradise Seeds) feminized

(3)

Durga is een van de prominentste en indrukwekkendste Hindoe godinnen. Ze zou demonen vernietigen, onwetendheid overwinnen en de mens verlichten. Om haar te eren hebben de kwekers van Paradise Seeds een van hun soorten naar haar vernoemd - Durga Mata feminized. Wat ook je geloof mag zijn, deze moet je echt uitproberen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Paradise Seeds - Durga Mata: Pure Indicarook die een welhaast religieuze ervaring opwekt

Deze pure Indicasoort zal met haar fruitige en parfumachtige rook de filosoof in jou opwekken. Geniet van de langdurende en milde fysieke roes en de vloeiende gedachtestroom. Deze wiet is geschikt voor solitaire avonden, maar ook voor diepe, nachtelijke conversaties met vrienden. Deze ganja staat ook bekend om haar medicinale eigenschappen, die door medicinale gebruikers zeer gewaardeerd en gerespecteerd worden.

Durga Mata feminized is een lonende en makkelijk te kweken soort. Ze is niet gevoelig voor ongedierte of verschillende behandelmethoden, dus zowel amateurs als meer ervaren kwekers kunnen genieten van al het heerlijks dat deze plant te bieden heeft. Je kunt haar probleemloos kweken in een SOG-tuin, want ze wordt erg compact met een grote hoeveelheid met een dikke laag hars bedekte toppen. Deze betrouwbare soort overleeft bijna alle soorten ruwe behandeling en zal je binnenshuis na slechts 56 dagen een oogst van 400-450 g/m² opleveren. De wiet kan tot wel 18% THC bevatten en is zeer krachtig.

Durga Mata (Paradise Seeds) feminized Product Informatie
Merk Paradise Seeds
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 22%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor 400-450 gr/m²
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  Bekijk alle reviews
  02/Aug/2023

  Eine wahre Göttin!
  Von oben bis unten voll mit großen, dichten Knospen. Unglaublich! Geruch und Geschmack riecht/schmeckt einfach 1 zu 1 nach Zitrone. Eine wahre Göttin, denn das toppen sowie die LST/HST Technik steckt sie mit leichtigkeit weg. Ich würde euch empfehlen die Pflanze reichlich mit Nährstoffen zu versorgen, da sie sehr hungrig ist! Durga Mata kann ich somit nur weiterempfehlen mit 5/5 Sternen

  B. P.
  14/Apr/2022

  Mike
  Toute superbe 3sur3 ok

  M. S.
  02/Dec/2019

  mata
  6/6 super

  S. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Durga Mata (Paradise Seeds) feminized
Durga Mata (Paradise Seeds) feminized
Durga Mata (Paradise Seeds) feminized
Durga Mata (Paradise Seeds) feminized
Durga Mata (Paradise Seeds) feminized
Durga Mata (Paradise Seeds) feminized