Cole Train (Reserva Privada) feminized

(1)

Cole Train is alles behalve een treinwrak van een soort, ze is echter wel een fusie van de krachtige, Sativa train Wreck (T4) met de zoet geurende Silver Haze Jasmine, en deze combinatie heeft een vliegensvlugge soort gecreëerd. Met een korte bloeitijd van 8 weken houdt Train Wreck je zeker op het juiste spoor. (70% indica - 30% Sativa)

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Reserva Privada - Cole Train: Snel, betrouwbaar en ten zeerste aan te raden

Cole Train koerst richting Humboldt County (Californië) en is een onstopbare hybridemachine. De soort haalt haar inspiratie uit de nostalgische pracht van de Silver Haze hybride Jasmine uit midden jaren 90 en een mannelijke Train Wreck (T4). Het resultaat is een hoogrenderende, vroeg rijpende soort die ontwikkeld is in Coastal Californie in marginale condities. Daardoor is haar veerkracht zeer hoog, met name als het aankomt op bijvoorbeeld schimmel. Cole Train houdt ook erg van eten, dus dat moet je als kweker in gedachten houden.

Ze is overwegend een Indica (70% Indica -30% Sativa) en Cole Train rijpt heel aardig in slechts 8 weken van zaailing naar oogst. Haar korte bloeitijd zal ongetwijfeld aantrekkelijk zijn voor kwekers met wat minder geduld, en omdat Cole Train zeer veerkrachtig is, zullen ook beginnende kwekers geen problemen met haar ondervinden. Als het op de opbrengst aankomt, doet ze goed haar best. Een gemiddelde opbrengst bedraagt zo'n 400-500 g/m² topkwaliteit wiet.

De smaak van Cole Train is een ware traktatie, echt de smaak van een Colombiaan uit de oude wereld, waar je steeds maar meer van zult willen.

Cole Train (Reserva Privada) feminized Product Informatie
Merk Reserva Privada
Ouders Jasmine x Train Wreck
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Sekse Feminized
Onderscheidingen Strain of the Year 2008 Hightimes / 2nd Outdoor HIghlife 2008 / 3rd Outdoor Spannabis 2008
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  23/Dec/2021

  seeds
  really great plants

  F. #.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cole Train (Reserva Privada) feminized
Cole Train (Reserva Privada) feminized