Sorbet Dreams (DNA Genetics) feminized

(1)

Sorbet Dreams van DNA Genetics is een prachtig gebalanceerde hybride waarin de eersteklas Kush gecombineerd is met de smaaksensatie van Sorbet. Een heerlijke soort die zowel binnen als buiten te kweken is. Het roken is een waar genot!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

DNA Genetics - Sorbet Dreams: een kushy en soepele hybride van topklasse

DNA Genetics heeft een van haar meest gewilde soorten, de beroemde Kush Dreams, gecombineerd met de genetica uit haar Sorbet lijn. Deze soort is toepasselijk Sorbet Dreams gedoopt en een geweldige kruising met een uniek terpenen profiel. Ze mixt een Kush van topklasse met de romige smaken van Sorbet.

Sorbet Dreams is niet traag in haar ontwikkeling. Deze 60% indica is razendsnel en sprint naar de oogst in een bloeiperiode van slechts 8 weken. Dankzij haar krachtige groei, wordt ze een flinke plant. Ze is dan ook een buitengewoon goede kandidaat voor buiten. Buitenboeren mogen begin oktober de schaar pakken. Ze presteert binnen ook prima, al moet je haar lengte wel in toom houden. Hoe dan ook mag je je opmaken voor een flinke buit met harsachtige, met suiker bedekte toppen. Dit komt goed van pas als je graag concentraten en hasj maakt! Onder de juiste omstandigheden is een oogst van wel 500g/m² mogelijk, dus er valt weinig te klagen.

Rook deze dame en geniet van een bijna perfecte mix van eersteklas Kush smaken met de harmoniserende, fruitige en romige ondertonen van Sorbet. Je smaakpapillen staan versteld van de dikke, aromatische en verrukkelijk soepele rook! Haar effect is al net zo verbazingwekkend. Ze produceert een goed afgeronde high die ontspant, maar ook vrolijk, stimulerend en euforisch is. Deze allrounder garandeert een geweldige tijd, waar je je ook bevindt! Heerlijk als je in je eentje wilt chillen, maar ook verrukkelijk om te delen met vrienden.

Sorbet Dreams van DNA Genetics maakt er geen geheim van dat ze bestaat uit zeer prestigieuze cannabis genetica. Vanaf het moment van planten tot en met het uiteindelijke gebruik stelt deze gulle kruising je niet teleur!

Sorbet Dreams (DNA Genetics) feminized Product Informatie
Merk DNA Genetics
Ouders Kush Dreams x Sorbet
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  24/Nov/2021

  DNA genetics is goated
  DNA genetics never disappoints, amazing indoor harvest!

  B. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sorbet Dreams (DNA Genetics) feminized
Sorbet Dreams (DNA Genetics) feminized