White Berry (Paradise Seeds) feminized

(1)

Deze dame zal al je wensen vervullen, want White Berry feminized van Paradise Seeds is een perfecte combinatie van Sativa en Indica. Deze sublieme door Indica gedomineerde hybride is een soort die alle beste kwaliteiten van haar voorouders in zich verenigt. Overdag bezorgt ze je een heldere en vrolijke Sativa high en als je s'avonds lekker stoned wilt worden, rook je gewoon iets meer.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Paradise Seeds - White Berry: Een universele favoriet voor zowel Indica- als Sativafans

De complexe en veelzijdige rook van Paradise Seeds' feminized White Berry zal iedereen tevredenstellen, zowel de degenen die de voorkeur geven aan een geestelijke high als degenen die meer affiniteit hebben met een lichamelijke roes. De zoete bessensmaak en de geur van de wiet zullen je waarschijnlijk ook wel bevallen.

White Berry van Paradise Seeds is een eersteklas cannabisplant. Ze wordt slank maar niet erg hoog en heeft een verse groene kleur. Deze soort ontwikkelt een verbijsterende hoofdtop en heel veel kleine toppen die allemaal bedekt zijn met naar bessen ruikende hars. Ze lijkt perfect geschikt te zijn voor de SOG-methode en ze is ook eenvoudig te kweken en te trimmen. Deze aantrekkelijke dame is weinig veeleisend; ze groeit heel snel op en haar bloeiperiode binnenshuis duurt ongeveer 50 dagen. Daarna kun je 400-500 g/m² wiet oogsten van goede kwaliteit met een THC-gehalte van 15-18%. Ze heeft er ook niets op tegen om buiten te groeien. Je zult verrukt zijn over de manier waarop zo een huiselijke plant je op zo'n elegante manier zal belonen.

White Berry (Paradise Seeds) feminized Product Informatie
Merk Paradise Seeds
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 22%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor 400-450 gr/m²
Opbrengst Outdoor 400-450 gr/plant
Sekse Feminized
Onderscheidingen 1st Place Treating Yourself Medical Cannabis Cup 2013 / 1st Place Best Flavour BioMenorCannabis 2015 / 2nd Place BioMenorCannabis 2015
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  23/Sep/2023

  Magnifique et savoureux
  Très bon produit, j'en reprendrais. Comme d'habitude avec Paradise Seeds, des graines qui germent très vite et qui produisent beaucoup. Très bon niveau de THC, très belle expérience gustative !

  A. P.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Berry (Paradise Seeds) feminized
White Berry (Paradise Seeds) feminized
White Berry (Paradise Seeds) feminized
White Berry (Paradise Seeds) feminized
White Berry (Paradise Seeds) feminized
White Berry (Paradise Seeds) feminized
White Berry (Paradise Seeds) feminized
White Berry (Paradise Seeds) feminized