Acid (Paradise Seeds) feminized

Met bewondering kijkend naar de beroemde Dieselsoort besloten de kwekers van Paradise Seeds hun beste genetica te selecteren om zo hun eigen variëteit te creëren. Ze hebben Diesel, de Amerikaanse bestseller, gekruist met Nederlandse genetica en wisten zo Acid feminized te ontwikkelen, een geweldige door Sativa gedomineerde hybride met een sterke, positieve en verheffende high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Paradise Seeds - Acid: Een Nederlands antwoord op de klassieke Diesel cannabisgenetica

Acid zal je lichaam kalmeren en alle zwaarte uit je ledematen wegnemen. Je zult je monter, zorgeloos en optimistischer voelen. De overweldigende sensaties kunnen ook worden aangewend voor medicinale doeleinden. De zure smaak en geur van de rook zou je kunnen vergelijken met een zure grapefruit.

Naast het feit dat ze sterker is dan haar moeder, is Acid feminized ook een betere producent. Deze krachtige cannabis plant groeit gedrongen en sterk en bezorgt de kweker binnenshuis 400g/m²; buitenshuis is dat 600 g/plant. Je helemaal weg zijn van deze sterke marihuana die 18-20% THC bevat. Ze is erg makkelijk te kweken en het hele proces schenkt de kweker veel plezier, maar je moet wel beschikken over goede filters, want de zure lucht is erg sterk en zal de hele kweekruimte vullen. De bloeiperiode duurt binnenshuis ongeveer 65 dagen. Paradise Seeds komt goed van pas wanneer je op een feestje nog een laatste jointje wilt roken en is tevens een geschikt middel om na een dag hard werken tot rust te komen of om pijn mee te verlichten.

Acid (Paradise Seeds) feminized Product Informatie
Merk Paradise Seeds
Ouders Diesel x Dutch Genetics
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor 350-400 gr/m²
Opbrengst Outdoor 650-700 gr/plant
Sekse Feminized
Onderscheidingen 3rd Place Copa THC Valencia 2016 (Indoor)
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Acid (Paradise Seeds) feminized
Acid (Paradise Seeds) feminized
Acid (Paradise Seeds) feminized
Acid (Paradise Seeds) feminized