Auto AK XXL (Original Sensible) feminized

(2)

Auto AK XXL van Original Sensible Seeds is een soort met diepten en hoogten, die kort is van postuur maar groot als het op wietproductie aankomt. Met de kracht van de immer populaire AK-47 en een snelle en stabiele, automatisch bloeiende soort is ze zowel een recreatieve kampioen als een medisch wonder. Auto AK XXL gaat in 10 weken van zaadje naar oogst.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Original Sensible - Auto AK XXL: AK-47 op de automatische toer

Auto AK XXL is een van de nieuwste toevoegingen aan het automatische assortiment van Original Sensible Seeds en is volgepropt met krachtige genen. De wereldbekende AK-47 (vernietiger van pijn in sommige kringen) vormt de ene helft van dit destructieve duo, de snelbloeiende automatische soort vormt de andere.

Auto AK XXL is in staat om binnen een korte tijdspanne een gemiddelde opbrengst van ongeveer 400 g/m² kwalitatieve wiet op te leveren. Haar compacte groei maakt haar tot een aantrekkelijke soort voor kwekers met weinig ruimte - combineer dat met haar indrukwekkende high en je hebt een all-round supersoort! Auto AK XXL heeft over het algemeen slechts 10-11 weken nodig tussen zaadje en oogst - ze is het wachten meer dan waard.

Vanuit medische perspectief is Auto AK XXL een superbe soort voor het verlichten van chronische pijn en gewrichtspijn, dit komt door haar opmerkelijke potentie en verrijkte genen. Liefhebbers van AK-47 zullen meteen net zoveel van Auto AK XXL houden (of misschien zelfs nog meer).

Dit is de perfecte gelegenheid om AK-47 te ervaren zonder dat je je druk hoeft te maken over het op tijd de bloei insturen van de plant of eventueel ruimtegebrek.

Auto AK XXL (Original Sensible) feminized Product Informatie
Merk Original Sensible Seeds
Ouders AK47 x Ruderalis
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor 350-400 gr/m²
Opbrengst Outdoor 50-100 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  27/Aug/2023

  best
  Best

  M. P.
  15/Jun/2023

  Top
  Top

  C. A.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto AK XXL (Original Sensible) feminized
Auto AK XXL (Original Sensible) feminized