OBLIVINOV

Er zijn 4 producten.

Russen zijn een bepaald slag mensen. Ze houden ongetwijfeld van knallende feesten en, zoals je misschien wel weet, zijn ze ook goed op veel andere gebieden. Daarmee vergeleken zijn wij Westerlingen maar een stel watjes.

De OBLIVINOV smartpillen zijn een reeks pillen die de prestaties verbeteren, energie leveren en lustopwekkend zijn. De formules ervan zijn afkomstig van recepten uit de tijd van de Koude Oorlog en werden door het Rode Leger gebruikt. Tenminste, dat is wat ons verteld is door een gozer die "Ivan" heet en die ons er kennis mee liet maken. Dankzij deze "Ivan" kunnen we met deze fantastische Russische energiepillen net zo tekeer gaan als de badass Russen dat doen, of in ieder geval een poging daartoe wagen!

Lees meer...
Lees minder
--
  • --
  • Meest populair
  • Meeste recensies
  • Prijs: oplopend
  • Prijs: aflopend
  • Productnaam: A tot Z
  • Productnaam: Z tot A

Aphrodisiac

Het leven is een onstuitbaar avontuur waarbij je altijd bezig bent met werken, slapen of beide. Het is soms lastig je te focussen op de dingen die je het liefst doet. Aphrodisiac komt hierbij goed van pas. Het helpt je in de stemming te komen en je beste prestaties ooit te leveren.

(6)

9,95 4,97
 

Chill Out

Naar verluidt, zijn de prestatieverbeterende supplementen van OBLIVINOV verkregen met recepten van het Rode Leger uit de tijd van de Koude Oorlog. Of dit nu waar is of niet, wat we zeker weten is dat deze "Russian style" supplementen van OBLIVINOV bijzonder effectief zijn.

(11)

9,95 4,97
 

Detox

De muziek was goed, de sfeer zat er in en wat betreft het gezelschap—met een beetje geluk ben je met een glimlach wakker geworden. Of dat zou je, als je niet zo’n kater had. Detox komt daarbij goed van pas en brengt je leven weer op de rit na een nacht stappen.

(4)

9,95 4,97
 

Hyperized

Hyperized is de ideale oplossing als je niet wilt stoppen met feesten, zelfs als je lichaam het moeilijker krijgt. Het helpt verloren energie herstellen en geeft je een boost wanneer dat het meest nodig is. Loop onvergetelijke momenten niet mis door vroeg naar huis te gaan. Kies in plaats daarvan voor Hyperized en houd het feest gaande!

(21)

9,95 4,97
 

Je hebt 4 van 4 producten bekeken