Auto Critical HOG (T.H.Seeds) feminized

Auto Critical is een gigant van een automatische soort. Ze is makkelijk te kweken en levert altijd een grote opbrengst - perfect voor beginners. T.H. Seeds (de makers van deze onweerstaanbare plant) vermengden Tennessee HOG met Critical Mass, en dit resulteerde in een automatische Critical Bud. Als je haar goed verzorgt, kan ze 350-550 g/m² produceren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

T.H. Seeds - Auto Critical HOG: Een makkelijk te hanteren en hoogrenderende soort

Beginnende kwekers hoeven zich niet overweldigd te voelen door Auto HOG van T.H. Seeds. Deze groene gigant is in feite een mooie en makkelijk te kweken plant; ze is ook in staat om indrukwekkende opbrengsten op te leveren. Haar aard is voornamelijk Indica, deze feminized 'heavy hitter' is een harmonieuze mix van een Tennessee HOG en een Basque Country Critical Mass.

Omdat ze zo uitdijt, moeten kwekers er wel voor zorgen dat ze over de juiste kweekfaciliteiten beschikken, zeker als ze haar binnen willen kweken. Ventilatie is bijvoorbeeld absoluut een must voor binnenkwekers, want de harsige toppen van Auto Critical HOG geven een zeer sterke geur af.

Auto Critical HOG wordt zo'n 100 cm hoog. Hier gaat ze echter makkelijk overheen als je haar buiten kweekt, daar kan ze met gemak 120 cm hoog worden (onder de juiste omstandigheden). De bloei duurt gemiddeld 65-70 dagen. Uiteindelijk loopt die uit in een opbrengst van zo'n 350-550 g/m².

Sommigen zullen haar misschien een trage plant vinden, maar haar kweekgemak plaveit de weg voor beginnende kwekers, zodat ze wat ervaring kunnen opdoen met een hoogkwalitatieve plant. Doorgewinterde kwekers zullen daarentegen profiteren van haar overvloedige opbrengsten en hoge kwaliteit.

Auto Critical HOG (T.H.Seeds) feminized Product Informatie
Merk T.H. Seeds
Ouders Critical Mass x HOG
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Outdoor Tot 450g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Critical HOG (T.H.Seeds) feminized
Auto Critical HOG (T.H.Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.