Lemon Kush (Female Seeds) feminized

(8)

Lemon Kush van Female Seeds trakteert je op een unieke, citroenrijke sensatie. Ze is een indica-dominante diva die pronkt met snelle, krachtige en smakelijke genetica. De plant is binnen, buiten of in de kas te kweken, maar buiten floreert ze echt in warmere klimaten. Ze is daarbij aan het eind van september klaar voor de oogst. 

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (8)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Female Seeds - Lemon Kush: Een smaakvolle, feminized favoriet 

Lemon Kush van Female Seeds is een unieke soort. Ze heeft zowel indica- als sativa-eigenschappen en biedt een delicate balans qua smaak, geur en high. Deze betoverende Chitral Kush is afkomstig uit het Hindu Kush-berggebied in Afghanistan en Pakistan.

Ze is in bijna elke omgeving te kweken en laat veel kracht en weerstand zien. Daarbij helt ze sterk over naar de indicakant, waarbij ze kleine, keiharde toppen ontwikkelt die druipen van de hars. Het fruitige aroma komt je al snel tegemoet. Gemiddeld vraagt ze binnen 60 dagen om een buit te leveren van ongeveer 300g/m². Dit opvallend snelle exemplaar valt dan ook in de smaak bij zowel broodkwekers als cannabisliefhebbers. Dankzij de kalmerende indica-buzz en motiverende sativa-achtige high is het voor elke stoner genieten geblazen.

Ze is echter niet alleen onder recreatieve gebruikers populair. Sinds de vroege jaren '90 gebruiken mensen Lemon Kush ook met succes medicinaal. Met haar therapeutische talenten bestrijdt ze verschillende klachten. Denk aan pijn, migraine, spierspasmen en -spanning en ontstekingen.

Lemon Kush is een ware sensatie voor je zintuigen en garandeert ook nog eens een ultra-verfrissende ervaring. Ze richt zich daarbij meer op je hoofd dan je lichaam en verruilt overmatige kwantiteit voor Kush van hoge kwaliteit. Een interessante ruil! De sterke citroengeuren vertoeven nog lang op je tong en in je kamer, tot lang na het roken. Fruitliefhebbers mogen deze soort echt niet missen!

Lemon Kush (Female Seeds) feminized Product Informatie
Merk Female Seeds
Ouders Kush (Hindu Kush mountains) x Lowryder
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor 250-300 gr/m²
Opbrengst Outdoor 950-1000 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (8)
  (8)
  View all reviews
  15/Nov/2023

  5 zaadjes gepland maar 1 ontkiemd
  Van de 5 zaadjes in het pak is er maar 1 omtkiemd. De enigste plant is wel goed aan het gaan. Met alle andere zaden dat ik hier heb besteld heb ik deze problemen niet. Voor de rest zeer tevreden over zamnesia.

  D. C.
  23/Oct/2023

  GOOD
  Nice seeds!

  R. G.
  17/Jul/2023

  Parfait
  Envoi soigné et rapide. 4 sur 4 ont vu le jour. Top !!

  R. M.
  17/Jul/2022

  Wonder seeds
  I let them germinate which went well and quickly, but I noticed that 1 seed got 2 tails I put these in the ground and marked and from that 1 seed 2 plants really special but nice

  M. V.
  21/Aug/2020

  FRKY
  Salut à tous cela fait 5 ans et à première vue les Weeds sont de bonne qualité taille pourvu qu'elle me rende quelque chose de propre cette Dame ,autoflo c'est très bien pour ce faire la main ,bien mais pour les débutants après il faut passer à la phase supérieure plus qu'à espérer que ça aille j'ai jamais été déçu par ce site ,,,!

  F. D.
  20/Apr/2020

  Hi
  ... die Sorte ist aber super zum clonen ,weil viele lange Seitentriebe, und sie sehr schnell wurzelt, strech ist stärker als normal.. turn 3/5 wuchs 4/5 ertrag 4/5

  N. S.
  23/Jun/2016

  Samenqualität
  Die Samen sind qualitativ sehr hochwertig und nach einem Tag Keimung ist schon etwas zu sehen. Keimrate 4/4 . Nur zu empfehlen !

  J. H.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon Kush (Female Seeds) feminized
Lemon Kush (Female Seeds) feminized