Auto Bubble (Female Seeds) feminized

(7)

Auto Bubble van Female Seeds geeft je het beste van Bubble Gum maar dan in een automatische versie. Met deze plant wordt het nog makkelijker om binnen een nog kortere tijd die naar kauwgom smakende high te krijgen. Auto Bubble gaat van zaadje naar oogst in slechts 70 dagen en laat een enorme hoeveelheid zoet ruikende toppen exploderen die kwekers zal laten kwijlen van genot.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (7)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Female Seeds - Auto Bubble: Hoogrenderend en heerlijk zoet

Auto Bubble van Female Seeds stijgt uit boven de rest van de automatische planten. Ze is gezegend met een supersnelle bloei en is na slechts 10 weken oogstklaar.

Auto Bubble is een automatisch bloeiende reïncarnatie van de uiterst populaire Bubblegum en produceert een grote lading extra zoete toppen die de bekende kauwgomsmaak en -geur hebben. Ze is ontwikkeld door kwekers in Indiana, VS. Later verspreidden de genen zich naar New England, om uiteindelijk in Nederland aan te komen.

Auto Bubble is een compacte en kleurvolle plant en een schoonheid om te aanschouwen met haar onderscheidende roze kleur en lekkere geur. Guerrillakwekers met weinig ruimte zullen merken dat Auto Bubble met haar hoogte van 40-60 cm een erg aantrekkelijk wietje is om hun cannabiscrypten mee te vullen.

In vergelijking met de rest van de automatische planten produceert Auto Bubble een ongelooflijke hoeveelheid wiet. Dit in combinatie met haar decadente smaak, geur en stone zorgt voor een sensationele rookervaring. Dit is een geweldige plant om met vrienden te roken of in je eentje, de 'auto bubbel' knapt nooit.

Kwekers die op zoek zijn nar nieuwe soorten willen zeker deze authentieke zaadjes in handen krijgen. Snelbloeiend, hoogrenderend en overheerlijk, dit is echt een goede deal.

Auto Bubble (Female Seeds) feminized Product Informatie
Merk Female Seeds
Ouders Bubblegummer x Ruderalis Bubblegummer x Ruderalis Bubblegummer x Ruderalis Bubblegummer x Ruderalis Bubblegummer x Ruderalis Bubblegummer x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
Hoogte (Indoor) 60cm
Hoogte (Outdoor) 60cm
Opbrengst Indoor 250-300 gr/m²
Opbrengst Outdoor 50-100 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (7)
  (7)
  View all reviews
  27/Dec/2020

  super
  great seeds

  V. B.
  17/Sep/2020

  Da provare
  Non ho ancora provato, ma il pacchettino era intatto

  F. N.
  18/May/2020

  FRKY
  Super belle dame tenue et facile à faire salut

  F. D.
  18/Mar/2019

  Super
  Super variété

  J. C.
  18/Sep/2017

  2/3
  Ik heb 3 zaadjes op dezelfde manier ontkiemd. 2 ervan zijn nu mooie plantjes die me enigszins gaan geven waar ik voor betaald heb. De derde alweer niet. Waarom alweer? Ik koop nu al even van zamnesia en meestal is er een zaadje die niet echt kwaliteit is :(

  P. P.
  13/Jan/2016

  Das hat mich umgehauen!!!
  Super! Fier sammen;Alle gekommen,perfekte pflanze :super potent, geile geschmack und unter 600W.. 80,90g PRO PFLANZE!!!Danke!!!

  M. M.
  28/Sep/2015

  Super ich liebe es
  Geschmack top Optik Top einfach lecker!! 4 seeds alle gekommen!! Südbalkon Juni ende August Gute 30g/Pflanze trocken!! top für einen chilligen Abend mit den Jungs.. Wird sicher nochmal im Warenkorb landen!!Absolute KAUFEMPFEHLUNG!!!!

  D. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Bubble (Female Seeds) feminized
Auto Bubble (Female Seeds) feminized