Hammershark (Resin Seeds) feminized

Hammershark van Resin Seeds is als medicinale strain zo perfect als maar zijn kan. Met haar enorme opbrengsten, snelle groei, natuurlijke weerstand tegen ziekten en plagen en een geweldig aromaprofiel weet ze veel indruk te maken. Ze biedt medicinale cannabisgebruikers en -cultivars alles wat ze van een eersteklas medicinale strain zouden kunnen wensen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Resin Seeds – Hammershark: Een fantastische en standvastige CBD-rijke strain

Het creëren van uitgebalanceerde medicinale strains is altijd al een uitdaging geweest voor cannabiscultivars. Met Hammershark is Resin Seeds erin geslaagd om de bijna perfect CBD-rijke strain te creëren, die ons eindelijk niet alleen een hoog CBD-gehalte biedt, maar ook grote cola’s en toppen in combinatie met een hoge productiviteit en fantastische smaak. Veel andere medicinale planten offeren vaak oogst of smaak op in ruil voor een hoger CBD-gehalte; dat maakt dit kweeksucces van Resin Seeds zo bijzonder.

Hammershark is een kruising tussen hun Dieseltronic en Shark Shock, twee van Resin Seeds topstrains. Dieseltonic behaalde een indrukwekkende derde plaats bij de 2013 High Times Cannabis Cup. Shark Shock heeft een soortgelijk indrukwekkende geschiedenis. Deze strain is het geesteskind van de meesterkweker Shantibaba en geniet immense populariteit aan de Amerikaanse West Coast, waar het een favoriet is onder veel beroemdheden en muzikanten.

Tijdens hun zoektocht naar het creëren van een uitzonderlijke CBD-strain, besefte Resin Seeds onmiddellijk dat ze iets bijzonders in handen had met deze kruising. De fenotypen deden de onderzoekers met hun krachtige groei, forse cola’s en ontzettend rijke harsproductie versteld staan.
Ze wordt een beeldschone plant die in alle fases van de groei schittert met haar prachtige kleuren. Ze is echt een lust voor het oog. Kwekers rapporteren zelfs kleurveranderingen afhankelijk van de temperatuur in de kweekruimte.

Binnenshuis groeit Hammershark krachtig, maar ze is ook een perfecte plant om buiten te kweken. Haar uitzonderlijke weerstand tegen verschillende ziektes en plagen maakt haar tot een unieke strain. Onderzoekers denken nu dat een hoog CBD-gehalte zoals dat in Hammershark wellicht bijdraagt aan het natuurlijke verdedigingsmechanisme van de plant. Met andere woorden, als je een kweker van medicinale cannabis bent en gezonde, robuuste planten wilt, dan kan Hammershark weleens je ideale keuze zijn!

Hammershark (Resin Seeds) feminized Product Informatie
Merk Resin Seeds
Ouders Dieseltonic x Shark Shock
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Hammershark (Resin Seeds) feminized
Hammershark (Resin Seeds) feminized