Kong 47 (Dr. Underground) feminized

(1)

Kong 47 van Dr. Underground is een krachtige hybride van King Kong x AK-47. Het resultaat is een snel groeiende, hoogproductieve strain van cannabis zaden met een bekende, maar toch uitgesproken unieke smaak. Met een sterk erfgoed en een bloeitijd van slechts 8 weken, heeft Kong 47 veel te bieden.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dr. Underground - Kong 47: Een bruut beest die inslaat als een bom

Kong 47 is gemaakt van Dr. Undergrounds eigen King Kong, gemengd met een origineel stekje van Serious Seeds' AK-47 en is een beest waar je niet mee moet sollen. Met zulke sterke genen, is het logisch dat er in de strain zelf ook veel potentie schuilgaat, die wacht om onder een ervaren hand te worden ontketend.

Het aroma van Kong 47 is prikkelend en skunky. Je kan er niet omheen, dus het is wel iets om rekening mee te houden als het om discretie gaat. Gerookt produceert het dezelfde bedompte smaken die met AK-47 geassocieerd worden, maar doorweven met de meer fruitige en citrusachtige hinten van King Kong. Het eindresultaat is een verrukkelijke, pittige twist op een klassieke smaak. De opgewekte high is, in de woorden van Dr. Underground zelf, "wreed", waarbij de gebruiker wordt weggeblazen in een krachtige, gemengde lichamelijke en geestelijke high.

In de kweekruimte zal Kong 47 in eerste instantie al haar energie steken in serieus uitbundige groei. Vervolgens zal ze zich richten op zeer harsachtige topontwikkeling, wat eindigt in een enorm indrukwekkende oogst. Zoals al vermeld, is Kong 47 een zeer geurige plant, dus daar moet wel rekening mee worden gehouden. De manier waarop Kong 47 zich ontwikkelt, maakt haar ook een ideale kandidaat voor het maken van stekken, waardoor ze door kan leven als kloon.

Kong 47 (Dr. Underground) feminized Product Informatie
Merk Dr. Underground
Ouders Brutal Cut x AK-47
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  18/May/2020

  jim-panse
  Super Produkt ! geiler Geschmack. Guter Ertrag und kurze Blüte. Vorsicht. Zwitterneigung

  L. L.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kong 47 (Dr. Underground) feminized
Kong 47 (Dr. Underground) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.