Turing Autoflowering (Super Strains) feminized

(1)

Turing Autoflowering van Super Strains heeft een bloeiperiode van 8 weken en zal gemiddeld 150cm hoog worden. Deze soort is aangepast aan de behoeften van buitenkwekers. Genen van Turing Autoflowering komen uit de Hindu Kush regio in Afghanistan, waardoor deze soort zal floreren in verschillende omgevingen en strengere klimaten. Verwacht een langdurige en sterke stone!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Super Strains - Turing Autoflowering: De Afghaanse survival expert

Super Strains dacht aan de buitenkwekers in Europa toen ze Turing Autoflowering ontwikkelden. Het is altijd een uitdaging in gematigde klimaten te kweken met veel regen, een hoge luchtvochtigheid en niet genoeg zon om de plant goed tot haar recht te laten komen. Toppen met schimmels verwijderen is een van de meest hartverscheurende klussen in het leven van de kweker. Met Turing Autoflowering worden zulke problemen eenvoudig overkomen. Deze soort is gebaseerd op extra-stevige genen uit Afghanistan, waardoor deze planten weerbestendig genoeg zijn om te floreren en te overleven.

Hoewel Turing Autoflowering een levenscyclus heeft van ongeveer 8 weken, zullen binnenkwekers daar wellicht een paar extra dagen aan toe willen voegen, afhankelijk van de gewenste rijpheid. Ze kan zowel binnen als buiten worden gekweekt, maar guerrilla- en buitenkwekers zullen het meeste profiteren. Zij mogen planten verwachten die om kunnen gaan met het strengere klimaat in Noord-Europa. De planten worden ongeveer 1,5m hoog wat een indrukwekkend formaat is voor een autoflowering variant. Ruim voordat het weer omslaat in de herfst, kan er worden geoogst, ervan uitgaande dat de kweker een correct strijdplan heeft opgesteld.

De smaak van Turing Autoflowering kan worden beschreven als een unieke mix van muskusaroma's. Rokers zullen een langdurige, sterke stone ervaren, typisch voor Afghaanse genen. Het effect en de smaak zijn mogelijk simpeler, of meer alledaags, vergeleken met wat exotische, Sativa dominante soorten, maar soms gaat er niets boven eenvoud, zeker als er buiten wordt gekweekt in een uitdagend klimaat.

Turing Autoflowering overtuigt dan wellicht niet met buitensporig hoge THC-nvieaus of bizarre mango smaken, maar ze trakteert kwekers in ruil daarvoor op een enorm kweekvoordeel: De kracht om te overleven in strenge klimaten. Wanneer een soort kan overleven in de koude bergregio's van Afghanistan, kan ze bijna overal worden gekweekt.

Turing Autoflowering (Super Strains) feminized Product Informatie
Merk Super Strains
Ouders Afghani x Autoflowering
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken
THC 16%
CBD 3%
CBD:THC 1 : 5.3
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  05/Sep/2018

  Great!
  Out of a mix of 12 seeds I germinated all seeds.

  T. T.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Turing Autoflowering (Super Strains) feminized
Turing Autoflowering (Super Strains) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.