Cream Mandarine XL Auto (Sweet Seeds) feminized

(9)

Sweet Seeds heeft Cream Mandarine Auto een upgrade laten ondergaan door haar te kruisen met een Super Tai '98 kloon. Dit resulteerde in een autoflowering versie van Cream Mandarine die groter wordt, tot wel 110-150cm, en zeer productief is, tot wel 450-650g/m². Buitenkwekers oogsten 50-300g per plant. De XL-versie vertoont meer Sativa kenmerken maar voltooit haar levenscyclus in 9 weken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (9)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Cream Mandarine XL Auto: De Super Tai '98 upgrade

Sweet Seeds creëerde Cream Mandarine Auto door Cream Mandarine Auto te kruisen met een elitaire Super Tai '98 kloon. Deze zet verbeterde het algemene formaat van de fenotypen, verhoogde de opbrengst aanzienlijk en verrijkte de genetische opmaak van Cream Mandarine Auto met krachtige Sativa genen. De Indica genen, die worden geassocieerd met de hoge harsproductie, zijn onaangetast gebleven.

Cream Mandarine XL Auto is in staat tot 450-650g/m² te produceren in een levenscyclus van 9 weken. Onder ideale kweekomstandigheden betekent dit een toename van 100g/m², vergeleken met de niet-XL versie. Deze enorme hoeveelheid wordt geproduceerd door planten die een groot postuur ontwikkelen, met een typische hoogte van 110-150cm. De XL-versie doet er niet langer over om het oogstmoment te bereiken. Ze blijft nog steeds een soort die binnen 9 weken na ontkieming kan worden geoogst.

De smaken en effecten werden ook verfijnd en profiteren enorm van de Super Tai upgrade door Sweet Seeds. De elitekloon van Super Tai '98 draagt bij aan de soepele aroma's, pittige vleugen en hints van hout en noten. Dit is een geweldige combinatie met de zoete en frisse mandarijn-citrusaromas van Cream Mandarine. Een sterkere Sativa invloed kan ook in het effect worden verwacht.

Deze soort is een zeer goede keuze wanneer grotere autoflowering planten op het verlanglijstje staan. Wanneer deze soort vergeleken wordt met de niet-XL versie van Cream Mandarine Auto, zullen kwekers nog steeds de krachtige genen krijgen van Cream Mandarine Auto, maar in een verfijnde versie, met een hogere efficiëntie en verbeterde eigenschappen.

Cream Mandarine XL Auto (Sweet Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders Cream Mandarine Auto x Super Tai '98
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 23%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Opbrengst Outdoor 250-300 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (9)
  (9)
  View all reviews
  04/May/2023

  Super
  Keimt schnell.

  G. G.
  15/Jul/2021

  perfetto
  acquistati e germinati

  F. F.
  20/Jun/2022

  MANDERIN
  Good Seeds

  G. D.
  18/Jun/2020

  Soddisfatto
  Ho acquistato 3 semi e sono germinati tutti.

  F. D.
  27/May/2020

  0 % germination
  Bonjour, Connaissant bien sweet seeds et étant rarement déçu. je cultive depuis 15 ans. Ma déception sur ce lot, aucune graine de germés. Lot défectueux. j'avais déjà pris la première génération de cream mandarine, un vrai régal. Dommage pour cette XL qui n'a pas tenu ses promesses. J'ai pris de la jack 47 à côté, mêmes conditions - 100 % de réussite

  B. B.
  15/Apr/2020

  On time as always
  not yet tried however best site ever.

  M. R.
  04/Sep/2018

  Best auto i grew
  This was the best autoflower i grew this year, 75gr in a 20L pot (could use bigger), amazing haze flavor when cured.

  C. W.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cream Mandarine XL Auto (Sweet Seeds) feminized
Cream Mandarine XL Auto (Sweet Seeds) feminized