Green Crack Auto (FastBuds) feminized

(11)

De breeders bij FastBuds hebben wederom een geweldige autoflower gecreëerd. Verwacht keiharde toppen en intense, opwekkende effecten van deze wietplant. Het THC-percentage is extreem hoog voor een autoflowering soort. Verheug je op maar liefst 20%! Je oogst de toppen van Green Crack Auto al na een korte levenscyclus van acht weken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (11)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Green Crack Auto: het natuurlijke alternatief met 20% THC

De genen van Green Crack staan hoog in aanzien in bijvoorbeeld Californië, waar therapeutische wiet gelegaliseerd is. FastBuds heeft dit keer, met zijn geweldige reputatie als het gaat om de ontwikkeling van buitengewone autoflowers, de sterke genetica van de originele Green Crack benut om een compacte en productieve autoflowering soort te maken.

Deze soort scoort op alle vlakken, vooral als het gaat om kracht, opbrengst en smaak. Green Crack is een gebalanceerde hybride, waarbij sommige fenotypes iets meer naar de Afghaanse kant overhellen. Genetisch gezien, hebben we het hier over een zeer stabiele, homogene nakomeling van Skunk #1, maar dan verrijkt met autoflowering genen.

De knopen van de plant liggen op een ideale afstand van elkaar. Deze plant is ook gemakkelijk te kweken, niet in de laatste plaats door de handige hoogte van 60-90cm. Green Crack Auto is daarmee geschikt voor binnen- en buitenteelt. Ze voltooit haar korte levenscyclus daarbij in slechts acht weken vanaf de ontkieming. Ook de opbrengst is bijzonder goed voor een autoflower. Het oogstgewicht loopt namelijk op tot wel 500–650g/m² als je binnen kweekt en tot 300g/plant onder het zonnetje.

Buiten zien kwekers iets grotere planten verschijnen, maar dit gaat niet ten koste van de dichtheid van de toppen en het uiterlijk. De volledig rijpe wiettoppen druipen namelijk van de hars. Wat een heerlijkheid!

FastBuds vergelijkt de smaak en het effect van Green Crack Auto met een energiedrankje met mangosmaak. Kwekers en gebruikers die op zoek zijn naar fruitige smaaksensaties, zitten dan ook goed met deze soort. Bij het roken van deze wiet, bemerk je allereerst een sterke citrussmaak, die aan een heerlijke taart doet denken. Dit wordt aangevuld met uitgesproken vleugjes aarde en exotische mango. De aromatische sensaties die Green Crack Auto biedt, zijn werkelijk verbluffend, zeker vergeleken met andere autoflowering wietplanten op de markt.

Bovendien hoef je ook niet in te leveren op kracht. Het THC-niveau is namelijk vastgesteld op maar liefst 20%. Gecombineerd met de snelle doorlooptijd en het euforische effect, is het geen verrassing dat deze soort Green Crack heet. Vanwege de stimulerende effecten is deze wiet wel beter voor overdag en minder geschikt voor het slapengaan.

Zijn er redenen waarom je deze soort niet moet kweken? Misschien alleen de naam. Toch is Green Crack niets anders dan het natuurlijke, minder schadelijke alternatief voor andere stimulerende middelen. Probeer haar gewoon zelf en ervaar wat de energieke Green Crack Auto met jou doet.

Green Crack Auto (FastBuds) feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Genetica 45% Indica / 55% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 90cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 150-200 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (11)
  (11)
  View all reviews
  20/Jun/2023

  Sehr gut……
  Sie kommen schnell und geben viel zurück

  D. E.
  04/Apr/2021

  Also pretty good!
  Being a 2 weeks old plant it´s growing well and strong, has an energetic character! A nice growth to follow in the next two months.

  S. S.
  18/Sep/2020

  Hmmm
  1/3 germinated but the grown plant is very disappointing.

  R. W.
  06/Jun/2019

  Vielle graine ?
  Tres decus ,aucune n as germe..... Pareil pour la pine apple express auto de chez Fastbuds....0--- sur 6 .... je me pose des questions... Au contraire babouska black de chez kalashnikov seeds et votre critical cheese tout a germer !!! Mais decus de fastbuds

  R. M.
  18/Feb/2019

  Good forse beginner
  I m a begginer (3 attempt) ....forse The Next 3 Mount i Will be ok .....taste is plesant But Very neutral But i probabily My fault ?... all 3 sede sprought easily in 48 ours. And evry things went Good. A The thc result Good And i think man Can do Even better grazie fastbud

  P. R.
  18/Sep/2020

  Lekkere high
  Een subtiel wietje dat ik moest leren waarderen. Best wel lekker en naarmate zij langer in de pot rijpt, des te lekkerder en sterker zij wordt. Helaas bijna op nu. :D Ik kan makkelijk actief zijn tijdens het roken, maar kan er ook lekker mee slapen. Geschikt voor de hele dag zeg maar. Met 3 planten ongeveer 85 gram (droog) in totaal geoogst en mooie, stevige toppen. Dit was mijn eerste oogst, dat is dus wel redelijk denk ik. 24/24 led, 135 watt totaal. Eerste 2 na 67 dagen geoogst (ietsje te vroeg) en de laatste na 80 dagen. Het koolstoffilter heb ik niet nodig gehad tijdens deze ronde, met de plantjes die er nu staan is die wel echt nodig.

  D. H.
  20/Nov/2018

  Pretty good!
  All seeds germinated 24hr after planting it. I planted it directly in the big container. I just putted the seeds 1cm deep into the soil. 24hr later they sprouted. The plants where growing smooth and easy. They didn't needed much fertilizer. Took 7 weeks to complete it. The yield was reasonable and I got what I expected. Not a very high in THC but nice to smoke, it makes you high. Completely satisfied! :)

  A. A.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Green Crack Auto (FastBuds) feminized
Green Crack Auto (FastBuds) feminized