Lemon OG Kush (DNA Genetics) feminized

(2)

Lemon OG Kush van DNA Genetics werd gemaakt door stekjes van The OG No.18 en Las Vegas Lemon Skunk te gebruiken. Deze zeer krachtige genen uit de VS zorgen voor een geweldige kwaliteit. Ze is verreweg de meest "lemony" van alle OG mixen, heeft een zeer hoge bloem tot blad verhouding en een bloeiperiode van 8-9 weken. Lemon OG Kush blijft indica-dominant, maar bevat flink wat Sativa, ongeveer 40%.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

DNA Genetics - Lemon OG Kush: De meest "lemony" OG

DNA Genetics creëerde Lemon OG Kush door stekjes van Las Vegas Lemon Skunk te combineren met The OG No.18, beiden soorten uit de VS met uitmuntende kracht en opmerkelijke aromatische profielen. Het stekje van The OG No.18 komt oorspronkelijk uit Californië en kan worden beschouwd als een van de best presterende soorten onder de ontelbare OG Kush varianten op de markt. The OG No.18 is op zichzelf al enorm populair, vanwege haar zure smaak en brandstof invloeden uit de original Chemdawg. Het kruisen van The OG No.18 met Las Vegas Lemon Skunk resulteerde dus logischerwijs in een uitmuntende hybride.

Lemon OG Kush heeft een bloeiperiode van 8-9 weken en blijft compact en klein. Deze hybride helt wat over naar haar Kush erfgoed, met 60% Indica genen, maar er is nog steeds een sterke Sativa invloed. De bloem-tot-blad verhouding is buitengewoon hoog, dus het trimmen van de toppen zal geen enorm tijdrovende klus zijn en het uiterlijk van de toppen is van de hoogste klasse. Uiteindelijke opbrengsten van 450-550g/m² kunnen worden verwacht, afhankelijk van de omstandigheden en kweektechnieken.

De smaken van Lemon OG Kush zijn opmerkelijk en helpen deze soort te onderscheiden van zoveel andere OG Kush varianten. Rokers kunnen de reeds geweldige smaken verwachten van The OG No.18, voornamelijk zurig en brandstof-achtig, verrijkt met de uitgesproken aroma's van verse citroen. De effecten zijn zeer sterk en kunnen mogelijk worden gebruikt voor medicinale doeleinden of om de eetlust te stimuleren.

Lemon OG Kush zou je eerste keus moeten zijn, als verse citroensmaken en krachtige US Kush genen op je verlanglijstje staan. Soms is het verstandig om goed te zoeken naar een versie van OG Kush die beter presteert dan anderen, maar je hebt zojuist een kortere route gevonden. Lemon OG Kush van DNA Genetics is het antwoord!

Lemon OG Kush (DNA Genetics) feminized Product Informatie
Merk DNA Genetics
Ouders Lemon Skunk x The OG 18
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  05/Oct/2020

  Stabiler Strain, dichte Knospen und viel Ertrag
  Strain lässt sich einfach hochziehen, benötigt wenig bis mässig Dünger, Knospen werden sehr dicht zum Ende hin daher gute Belüftung ist Pflicht um Schimmel vorzubeugen. Ertrag im oberen Bereich und sehr süßer/fruchtiger Geschmack der in Richtung Lemone geht.

  P. R.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon OG Kush (DNA Genetics) feminized
Lemon OG Kush (DNA Genetics) feminized