Exodus Cheese Autoflowering (Greenhouse Seeds) feminized

(3)

Exodus Cheese is een van de meest unieke en gewilde soorten. Daarom was een autoflowering behandeling alleen maar logisch. Zo is een net zo uitgesproken soort ontstaan, die zich gemakkelijker ontwikkelt. In slechts 9 weken van zaad tot oogst, zie je kleine planten die een grote buit dragen. Exodus Cheese Autoflowering stelt niet teleur, zowel in de kweekruimte als de bong. 

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Exodus Cheese Autoflowering: Dezelfde legendarische genetica, nu in autoflowering vorm

Echte cannabisliefhebbers hebben vast al kennisgemaakt met Exodus Cheese. Deze Skunk No.1-afstammeling is in de late jaren '80 en vroege jaren '90 voor het eerste gekweekt door de Exodus Collective uit Luton, in het Verenigd Koninkrijk. Deze groep organiseerde bizarre raves en deelde Cheese-klonen uit aan de underground cannabisgemeenschap. Greenhouse Seeds was de eerste die Exodus Cheese aanbood in gestabiliseerde vorm. De zadenbank zet dit succesverhaal daarbij graag voort met deze autoflowering versie.

Exodus Cheese Autoflowering ontwikkelt zich tot een compact exemplaar. De hoogte is daarbij ongeveer 80-90cm. Hierdoor is ze ideaal als discretie van belang is of als je kampt met ruimtegebrek. Verwacht een grote hoofdcola en een beperkte hoeveelheid zijtakken. Ze is dus geweldig voor een SOG. Daarbij zijn buiten opbrengsten tot 70-80g/plant haalbaar en de indoor-productie piekt gemiddeld op zo'n 500g/m². Deze autoflowering soort is ontworpen om barre weersomstandigheden te weerstaan en bloeit zelfs bij een temperatuur van 10°C.

De smaken van Exodus Cheese Autoflowering komen overeen met het origineel. Veel Cheese-soorten op de markt hebben die uitgesproken "cheesy" smaken echter verloren die verantwoordelijk zijn voor de iconische status van de plant. Greenhouse Seeds biedt zaadjes aan die het origineel goed benaderen. Reken op een prettige, ontspannende stone, in combinatie met de uitgesproken aroma's van hartige kaas. Dit maakt deze soort een heuse delicatesse van Nederlandse bodem.

Cheese-soorten zijn niet altijd genetisch gekoppeld aan de echte Cheese. Dit klinkt vreemd, maar het is een accurate manier om de complexe situatie rondom deze soort te beschrijven. Veel zogeheten "Cheese"-soorten hebben misschien een cheese-smaak of -geur, maar dit is niet te vergelijken met het origineel. Exodus Cheese Autoflowering is echter een directe afstammeling van het Britse origineel. Dit is dus je beste optie als je zelf thuis Cheese wilt kweken.

Exodus Cheese Autoflowering (Greenhouse Seeds) feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders Exodus Cheese x ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
Hoogte (Outdoor) 90cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  Bekijk alle reviews
  12/Apr/2023

  Top
  Zalig wiet

  C. D.
  28/Jan/2021

  Overal
  2van3 ontkiemd superlekkere cheese bna gelijk de fotoperiode plant smaakt, ik heb deze soort vroeger noggis gekweekt toen had ik wel dikkere toppen en was ie nog lekkerder maar dat was nhele tijd geleden onder straffere lampen nzo.. Mvg!k

  S. F.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Exodus Cheese Autoflowering (Greenhouse Seeds) feminized
Exodus Cheese Autoflowering (Greenhouse Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.