Haze x Kali China (ACE Seeds) feminized

(2)

ACE Seeds kruiste Purple Haze met Kali China en creëerde een bijna pure Sativa. Deze soort rekt veel en produceert sterke zijtakken, wat haar ideaal maakt voor een ScrOG setup. De high wordt gekarakteriseerd door sterke, opwekkende Haze effecten en geeft rokers een introspectieve ervaring met psychedelische elementen. De bloeiperiode is lang, 12-14 weken, maar de moeite waard.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

ACE Seeds - Haze x Kali China: Zwaar vertakkende en tropische Sativa genen

De kwekers bij ACE Seeds kruisten de beroemde Purple Haze met Kali China om een bijna pure Sativa te ontwikkelen van buitengewone kwaliteit. Purple Haze staat bekend om het leveren van een droomachtige explosie van euforie, waardoor rokers worden herinnerd aan hun eerste ervaringen met old-school Haze. Kali China, de andere basisplant, is een indica-dominante soort van ACE Seeds met smaken van zoete mango, hasj en kruiden. Het fuseren van de beste genen van deze twee soorten in Haze x Kali China resulteerde in een grote, exotische en enorm krachtige Sativa.

Wanneer Haze x Kali China wordt gekweekt vanaf zaad of klonen, is het verstandig de overschakeling naar een 12/12 lichtschema al zeer vroeg te maken, om de uiteindelijke hoogte te beperken. Een andere manier is het gebruik van een ScrOG net en daarmee voordeel te halen uit de uitgesproken Sativa stretch. Deze soort reageert zeer positief op trimmen en bevat 80% Sativa genen. Haze x Kali China heeft een lange bloeiperiode van 12-14 weken en ontwikkelt zich in de grote structuur van een tropische Sativa. Buiten kweken wordt alleen aangeraden in tropische of subtropische klimaten en lage tot gemiddelde hoeveelheden meststoffen zijn voldoende. Met name stikstof moet met mate worden toegediend.

De high van Haze x Kali China kan niet intenser, ondanks het feit dat de THC niveaus werden getest op gemiddeld tot hoog, variërend van 15-18%. Veel soorten hebben een paar extra procenten, maar zullen niet de bijna psychedelische ervaring leveren die Haze x Kali China wel levert. Rokers kunnen een buitengewoon sterke Haze high verwachten en smaken van tropisch fruit, wierook, hasj en aromatisch hout.

Het kweken van een Haze variant met een bloeiperiode van 12-14 weken vereist moed. Dit is zeker geen soort voor beginners die zoeken naar een snelle manier om wiet te produceren van gemiddelde kwaliteit. Haze x Kali China is voor connaisseurs en diegenen, die effecten en smaken van eersteklas Haze waarderen, zullen worden beloond. Welkom bij premium cannabis kweek!

Haze x Kali China (ACE Seeds) feminized Product Informatie
Merk ACE Seeds
Ouders Purple Haze x Kali China
Genetica 20% Indica / 80% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 13-14 weken
THC 18%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Laag
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  19/Jul/2022

  Versand
  Wie immer super Versand top Qualität

  M. R.
  30/Aug/2021

  Ace seeds never disappoints
  Their seeds are always ACE, never a dull strain!

  B. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Haze x Kali China (ACE Seeds) feminized
Haze x Kali China (ACE Seeds) feminized