Amnesi-K Lemon (Kannabia) feminized

(2)

Amnesi-K Lemon is een prachtige Sativa, gecreëerd door Amnesia, Lemon Skunk en Jack Herer te kruisen. Voor een plant met 80% Sativa genen, is de bloeiperiode opmerkelijk kort. Binnen is 550g/m² mogelijk in een bloeiperiode van slechts 65-70 dagen en buiten kan 600-700g per plant al vroeg worden geoogst. De effecten zijn vrij intens, energiek en wekken een rush van euforie op.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Kannabia – Amnesi-K Lemon: Amnesia x Lemon Skunk x Jack Herer

Amnesi-K Lemon is een driewegkruising of Amnesia, Lemon Skunk en Jack Herer. Al deze soorten hebben geholpen om een variant te ontwikkelen die past bij de behoeften van kwekers als het gaat om bloeiperiode, productie en kweekgemak, maar ze presteert het ook de meest veeleisende connaisseurs te bevredigen. Amnesi-K Lemon biedt overheerlijke smaken en een kracht die andere soorten graag zouden hebben.

Amnesi-K Lemon is duidelijk sativa-dominant, wat ook zichtbaar is in de vorm van haar bladeren, en ze is extreem hoogproductief. Binnen kan tot 550g/m² worden geproduceerd in een bloeiperiode van 65-70 dagen. Veel soorten die in staat zijn hetzelfde niveau van intense effecten te bereiken, hebben vaak een paar weken extra nodig. Amnesi-K heeft een goede weerstand tegen ongedierte en kan ook buiten worden gekweekt. Vanwege haar hoge percentage Sativa genen (80%) geeft ze de voorkeur aan een warmer klimaat. Buiten zal eind september of begin oktober een oogst van 600-700g per plant de beloning zijn.

Het volledige potentieel van Amnesi-K Lemon is onmiddellijk na de eerste hit merkbaar. Verwacht het volledige Amnesia pakket, bestaande uit sterke, psychoactieve effecten die een euforische rush opwekken. De rook activeert en stimuleert en is daarom prima geschikt voor gebruik overdag. Amnesi-K is ook een smakelijke soort, die zoete en zure vleugen citrusvruchten, waaronder grapefruit, combineert met de meer subtiele noten van wierook. Een frisse lentesmaak is merkbaar in de smaak, gekoppeld met de geuren van de herfst.

Kwekers van Amnesi-K Lemon zullen een soort kweken, gebaseerd op drie zeer succesvolle varianten die allemaal een flinke hoeveelheid Sativa kracht bevatten. Lemon Skunk draagt bij met citrussmaken, Jack Herer stimuleert de eindopbrengst en harsproductie en Amnesia draagt bij met bizarre THC-niveaus en een zalige rush van euforie; wat een geweldige soort om te kweken!

Amnesi-K Lemon (Kannabia) feminized Product Informatie
Merk Kannabia
Ouders Amnesia x Lemon Skunk x Jack Herer
Genetica 20% Indica / 80% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 23%
CBD 0-1%
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 650-700 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  08/Aug/2023

  Sehr geil
  5 von 7 gekeimt. Wachsen sehr langsam aber es wird.

  K. D.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesi-K Lemon (Kannabia) feminized
Amnesi-K Lemon (Kannabia) feminized