Kras & Win | Zamnesia 420 Fiësta

Landingspage%20image%20420 Fiesta 900x450

Wij zijn dol op cannabis én feesten. Daarom organiseren we een 420-fiësta. Vanaf 1 tot 30 april ontvang je een gratis kraskaart bij elke bestelling. Iedere kaart geeft gegarandeerd prijs. Een leuke en stressvrije actie voor al onze fantastische klanten!

Maar wat is een feest zonder fantastische aanbiedingen, toch? Precies! Om de vaart te zetten in deze fiësta, introduceren we tot 19 april dagelijks nieuwe aanbiedingen. Hierna volgt een big BANG(!) voor 420! Dus houd onze website in de gaten, pak die koopjes en geniet van de fiësta!

ENTRA NELLA FIESTA

Algemene voorwaarden

De kraskaart geeft recht op een gratis product of korting die je bij je volgende bestelling kunt verzilveren. Voer simpelweg de vouchercode in bij het afrekenen en het product of de korting wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd. De codes zijn geldig tot de vervaldatum op de kaart. De kraskaart bevat een persoonlijke vouchercode die slechts eenmalig te gebruiken is.

We zijn niet in staat je prijs te verzenden als de waarde niet voldoet aan het vereiste minimumbedrag voor het land waar je woont. Mocht je een prijs winnen die we niet naar jouw gewenste bestemming versturen, neem dan contact met ons op.

Zamnesia behoudt zich het recht voor de actie op elk moment zonder kennisgeving vooraf te veranderen, uit te breiden, te onderbreken, annuleren, verwijderen of anderszins te wijzigen.

Landingspage image Cards 420 Fiesta 900x450