Northern Haze Auto (Positronics) feminized

(1)

Northern Haze Auto (voorheen Northern Haze Express) van Positronics is een combinatie van twee populaire hybrides en ruderalis. Deze kruising van Northern Lights #5, Haze en Lowryder is een snelbloeiende, krachtige strain met grote oogst. Haar plakkerige toppen geven bij het roken een zoete, harsachtige smaak en een afgestemde high met fijne body stone.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Positronics – Northern Haze Auto: Een afstammeling van kampioenen

Positronic speelde op veilig met Northern Haze Auto toen ze twee eersteklas strains combineerde, en het daar bovenop een autoflowering strain maakte. Het resultaat is een sativa-dominante kruising die een combinatie is van de krachtige Haze en de veel oogst opleverende en ontspannende Northern Lights, met de autoflowering-eigenschap van Lowryder.

De groei-eigenschappen van Northern Haze Auto neigen meer naar die van Haze, aangezien ze groeit tot een vrij grote en wijdvertakte plant met veel toppen en een fantastische cola in het midden. Voor zo’n enorme plant heeft het slechts 10-11 weken nodig om van een zaadje tot een glansrijke oogst te groeien, waarbij het wel 50 tot bijna 120g/plant produceert, zo lang de omstandigheden juist zijn. Ze doet het zowel binnen als buiten heel goed, maar wees voorzichtig wanneer je het binnen plant. Wat low-stress training wordt geadviseerd om de plant kort en handelbaar te houden.

De toppen die geproduceerd worden door Northern Haze Auto zien er heerlijk uit en zijn bedekt met plakkerige hars met een respectabele 15-20% aan THC en een laag tot medium CBD-gehalte, afhankelijk van het fenotype. De smaak is karakteristiek voor Haze en Nl#5; een combinatie van zoete en harsachtige noten die perfect gebalanceerde, maar zeer krachtige mentale en fysieke effecten hebben, die je high en relaxt doen voelen.

Northern Haze Auto is een fantastische en moderne strain. Ze biedt een vernieuwende keuze aan voor veel cannabisliefhebbers en met de toenemende populariteit van de autoflowering soorten zal ze zeker worden gelauwerd in de ganja-gemeenschap.

Northern Haze Auto (Positronics) feminized Product Informatie
Merk Positronics Seeds
Ouders Northernlights 5 x Lowryder 2
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken
THC 20%
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Northern Haze Auto (Positronics) feminized
Northern Haze Auto (Positronics) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.