Sugar Black Rose Auto (Delicious Seeds) feminized

(1)

Sugar Black Rose Auto van Delicious Seeds is geschikt voor zowel binnen als buiten, met haar enorme productie van suikerachtige, fruitige toppen die je, wanneer gerookt, stevig op de bank houden. Ze kan ook helpen bij de behandeling van pijngerelateerde problemen of bij het verkrijgen van een lekkere, lange en herstellende slaap.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Delicious Seeds - Sugar Black Rose Auto: Een smakelijke sensatie

Delicious Seeds belooft dat de indica-dominante Sugar Black Rose Auto een van de lekkerste soorten uit hun catalogus is en verrek, ze overdrijven niet! Deze hybride is een kruising van Critical Mass Auto met een Black Domina Auto uit 1998, wat resulteert in een zoete cannabis voor zowel indica liefhebbers als medicinaal gebruikers.

Wanneer ze buiten wordt gekweekt, in de grond of in grote potten, zal Sugar Black Rose Auto vrij groot worden met lange, secundaire takken. Dit versterkt haar brede structuur en zorgt voor meer productiviteit. In koudere klimaten kan ze eenmaal worden geoogst in de zomer, terwijl twee of drie oogsten per jaar mogelijk zijn in Mediterrane klimaten. Als je haar binnen zet, zal ze compact en relatief klein blijven (70-100cm). Deze soort ontwikkelt een grote, centrale cola met kleinere toppen op de zijtakken. De bloeiperiode duurt meestal 45-55 dagen en na deze periode kan je rekenen op 450-500g/m² (binnen) of 80g/plant (buiten).

De toppen stralen een zoet en fruitig aroma uit dat doet denken aan sinaasappel en andere citrusvruchten. De interessante smaak kan worden beschreven als rijpe druiven en verse bloemen, met vleugen Skunk. Bij het roken van Sugar Black Rose Auto, zal je bijna direct het begin voelen van een zeer lang aanhoudende, lichamelijke buzz. Met 18% THC zal ze je ontspannen, terwijl je je toch cerebraal gestimuleerd voelt. Deze soort helpt bij misselijkheid, angst en spierpijn.

Delicious Seeds heeft een autoflowering versie ontwikkeld van een van hun meest beroemde soorten. Sugar Black Rose Auto is snel, sterk, productief en medicinaal enorm waardevol.

Sugar Black Rose Auto (Delicious Seeds) feminized Product Informatie
Merk Delicious Seeds
Ouders Critical Bilbo Auto x 1998 Black Domina Auto
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 50-100 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  24/Oct/2021

  Bon goût
  Goût agréable et elle tape bien

  F. L.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sugar Black Rose Auto (Delicious Seeds) feminized
Sugar Black Rose Auto (Delicious Seeds) feminized