Black Haze (Exotic Seed) feminized

(2)

Black Haze van Exotic Seed is een autoflower met een geweldig uiterlijk, een heerlijk aroma en een zeer aangename high. De eenvoudig te kweken plant groeit bijna overal. Met een opmerkelijk aroma dat zoet, zuur en exotische tonen mengt en een verheffend effect heeft dat je niet overweldigt, is ze over het algemeen een uitstekende plant waar je verliefd op zult worden!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Exotic Seed – Black Haze: Gemakkelijk te kweken en geweldig voor stress verlichting!

Het eerste dat je zal opvallen met Black Haze van Exotic Seed is haar geweldige uiterlijk. Ze vertoont prachtige rode, paarse en bijna zwarte tinten die de plant haar naam gaven. Exotic Seed creëerde deze autoflowering soort door hun Auto Sir Jack te kruisen met een Pakistaanse Chitral Kush kruising. Het resultaat is een opmerkelijke autoflowering plant die er niet alleen ongelooflijk uitziet maar indruk maakt met betrouwbaarheid en consistentie als je haar kweekt, evenals een prachtig aroma en een goede evenwichtige "anti-stress" high.

Black Haze groeit normaal tot een hoogte van 80-100cm, wat haar ideaal maakt als de ruimte beperkt is. Je kunt haar zonder problemen buiten of binnen kweken. Ze wint niet echt prijzen als het gaat om de opbrengsten, hier kun je gemiddeld 375g/m² verwachten, hoewel sommige telers zoveel als 400g/m² verkrijgen in optimale omstandigheden. Haar opbrengsten zijn van gemiddelde grootte, maar haar heerlijke geur en zeer aangename high geven het eindproduct extra waarde.

Wanneer gerookt, kun je een aparte mix proeven van zoete en zure aroma's die wat hasj-achtige wierook tonen hebben. Haar krachtige effect is vooral cerebraal, energiek en verheffend en precies het juiste ding als je een boost van creativiteit wilt en gefocust wilt blijven. Dankzij de Indica invloeden die ze kreeg van de Pakistaanse Chitral Kush, zal haar effect je ook een lichte maar zeer aangename fysieke body buzz geven. Ze kan de ideale smoke zijn als je op zoek bent naar een soort om stress en spanning te verlichten en die je over het algemeen geweldig laat voelen.

Black Haze (Exotic Seed) feminized Product Informatie
Merk Exotic Seed
Ouders (Sir Jack x Skunk Auto) x Pakistan Chitral Kush
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken
Opbrengst Indoor 350-400 gr/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  17/Jul/2020

  top
  top

  M. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Black Haze (Exotic Seed) feminized
Black Haze (Exotic Seed) feminized