Cannolator Cannabis Extractor

(11)

De Cannolator Cannabis Extractor bevat alles wat je nodig hebt om met gemak hooggeconcentreerde THC-cannabisolie van marihuana te extraheren. De Cannolator extraheert 2g pure cannabisolie van 20g wiet, wat je later met olijfolie kan verdunnen tot 10ml cannabisolie. Behalve de takken en wortels kan je elk onderdeel van de plant gebruiken om er met de Cannolator THC-cannabisolie van te maken.

€ 97,50
€ 78,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
Product accessories:
 • Meer informatie
 • Reviews (11)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Cannolator Cannabis Extractor: Maak Je Eigen Pure Cannabis-THC-Olie

De Cannolator Cannabis Extractor is een complete wietolie-extractiekit waarmee je cannabisolie van marihuana kan maken. De extractor is simpel in gebruik en je kan erop vertrouwen dat het in slechts 2 uur 2g pure THC-cannabisolie uit 20g wiet kan extraheren. De Cannolator gebruikt minder alcohol voor de olie-extractie dan andere methoden, wat het heel economisch in gebruik maakt. De kit bevat de Cannolator-extractor, glazen buisjes, maatbekers, pipetjes, schoonmaakborstels en een gedetailleerde handleiding met instructies voor gebruik.

HOE MAAK JE CANNABISOLIE MET DE CANNOLATOR?

Het is heel makkelijk om met de Cannolator je eigen cannabisolie met THC te maken. De Cannolator heeft geen butaangas nodig maar werkt met alcohol dat je overal goedkoop kan verkrijgen.

WAT JE NODIG HEBT OM DE THC-CANNABISOLIE TE EXTRAHEREN

 • Cannolator
 • Twee glazen maatbekers
 • Digitale weegschaal (tot 0,1 gram)
 • 20g van je favoriete wiet om 2g pure THC-cannabisolie te extraheren. De geconcentreerde olie zal je later met olijfolie verdunnen om 10ml (250 druppels) wietolie te maken. Je kunt alle onderdelen van de plant gebruiken, behalve de takken en de wortels!
 • 1 liter 96% drinkbaar alcohol (Ethanol, ethylalcohol, “drinkbare alcohol”, geen 2-propanol!)
 • Flessenwarmer (om de maatbeker te verwarmen)
 • (Eventueel) elektrische aquariumluchtpomp

10 MAKKELIJKE STAPPEN OM CANNABIS-THC-OLIE TE MAKEN MET DE CANNOLATOR

 1. Weeg de glazen maatbeker. Als je het gewicht van de beker weet, weet je ook hoeveel wietolie je maakt.
 2. Weeg 20 gram gedroogde marihuana en vermaal het met een vijzel of met je handen tot een fijn poeder.
 3. Vul de glazen buis van de Cannolator met het gedroogde en verpulverde wiet. Je zult een gat aan de onderkant van de glazen buis zien, dat de alcohol maar niet de wiet doorlaat.
 4. Druk de wiet voorzichtig aan terwijl je de glazen buis vult. Je kunt hier de achterkant van de bijgevoegde schraper gebruiken.
 5. Plaats de gevulde glazen buis in de Cannolator en trek de slang van de luchtpomp door het gat in de beugel van de Cannolator en zorg ervoor dat het er aan de bovenkant van de maatbeker weer uitkomt. Dit zal de verdampingstijd 3-4 maal versnellen. Laat de slang niet in de alcohol hangen.
 6. Giet langzaam en voorzichtig 120ml alcohol van de maatbeker in de bovenkant van de glazen buis. Gebruik 6x zoveel alcohol als wiet. Als je bijvoorbeeld 20 gram wiet gebruikt, dan gebruik je 120ml (6 x 20ml) alcohol.
 7. Plaats de fleswarmer op de maximale warmte van 100°C. Als je de glazen pot in de fleswarmer plaatst, zal de alcohol snel beginnen te bubbelen en te verdampen. Wees voorzichtig en zorg ervoor dat je ruimte goed geventileerd is! (Open het raam.) Alcohol kookt en verdampt op een temperatuur van 78°C. Zolang er alcohol in de beker is, zal de temperatuur van het mengsel niet hoger dan 80°C worden.
 8. Aangezien je 96% alcohol gebruikt, betekent dat dat het 4% water bevat. Zodra alle alcohol verdampt is, zal de temperatuur van de tinctuur de 78°C overstijgen. Op dat moment verdampt het water.
 9. Wanneer het water verdampt is, zal de temperatuur van de tinctuur 100°C bereiken. Je zult klein luchtbelletjes merken. Deze belletjes worden gecreëerd door het decarboxyleringsproces dat de THC produceert. Het zal ongeveer 2 uur duren voordat het mengsel rustig wordt en er geen nieuwe belletjes meer verschijnen. Op dat moment heb je ongeveer 2 gram pure THC-olie gemaakt!
 10. Weeg de maatbeker nu het de wietolie bevat. Trek het gewicht van de lege beker af van het gewicht van de maatbeker plus olie. Als je bijvoorbeeld 2 gram olie hebt gemaakt, voeg je nu 8 gram olijfolie toe om de THC-cannabisolie 5x te verdunnen. Meng de geconcentreerde THC-olie en de olijfolie 5 minuten goed door. Je 5x verdunde THC-cannabisolie is klaar! Giet je THC-cannabisolie in een pipetflesje van 10ml.
Cannolator Cannabis Extractor Product Informatie
THC-gehalte Niets

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (11)
  (11)
  Bekijk alle reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cannolator Cannabis Extractor
Cannolator Cannabis Extractor
Cannolator Cannabis Extractor
Cannolator Cannabis Extractor
Je bezoekt onze Nederlandse website.