Product successfully added to your shopping cart.
Check out

House of the Great GardenerEr zijn 4 Producten

The House of the Great Gardener is een gevestigd zaad bedrijf die trots is op hun simpele maar zeer effectieve filosofie: Voorzien in zaden die werken!

In het decennium waar The House of the Great Gardener samenwerkt met vrienden uit verschillende liefhebberij clubs hebben ze een goede selectie van de beste medicinale cannabis soorten kunnen vergaren die zij zorgvuldig selecteren en kweken lettende op de behoeften van de patiënt.

The House of the Great Gardener weet dat hun klanten alleen maar het beste van het beste verdienen. Dit is de reden dat kwaliteit en controle altijd een grote rol speelt voor de expert telers bij The House of the Great Gardener. Hun aanbod van cannabis soorten zijn onder andere de bekende cannabis soorten die ze constant aan het verbeteren zijn plus hun eigen genetische lijn van topsoorten.

Hun beroemde GG1 is een pure medicinale Indica die ideaal is voor mensen met pijnklachten. Deze soort blinkt niet alleen uit in zijn medicinale eigenschappen maar staat ook bekend om haar fijne, zachte en rokerige smaak en het feit dat ze heel makkelijk te telen is.

Een andere creatie van hun is de geweldige Barbara top, een fast-flowering mix van een Shishkaberry en een Afghani. Deze soort die meerdere awards heeft gewonnen valt op met haar extreme trichomen-productie en geweldige fruitige geur. Dit maakt haar ideaal voor extracten en voor hasj productie.

The House of the Great Gardener is altijd aan het experimenteren met nieuwe combinaties in hun zoektocht naar de beste zaden voor hun klanten!

Vind Wietzaden