Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

House of the Great GardenerEr zijn 9 Producten

The House of the Great Gardener is een gevestigd zaad bedrijf die trots is op hun simpele maar zeer effectieve filosofie: Voorzien in zaden die werken!

In het decennium waar The House of the Great Gardener samenwerkt met vrienden uit verschillende liefhebberij clubs hebben ze een goede selectie van de beste medicinale cannabis soorten kunnen vergaren die zij zorgvuldig selecteren en kweken lettende op de behoeften van de patiënt.

The House of the Great Gardener weet dat hun klanten alleen maar het beste van het beste verdienen. Dit is de reden dat kwaliteit en controle altijd een grote rol speelt voor de expert telers bij The House of the Great Gardener. Hun aanbod van cannabis soorten zijn onder andere de bekende cannabis soorten die ze constant aan het verbeteren zijn plus hun eigen genetische lijn van topsoorten.

Hun beroemde GG1 is een pure medicinale Indica die ideaal is voor mensen met pijnklachten. Deze soort blinkt niet alleen uit in zijn medicinale eigenschappen maar staat ook bekend om haar fijne, zachte en rokerige smaak en het feit dat ze heel makkelijk te telen is.

Een andere creatie van hun is de geweldige Barbara top, een fast-flowering mix van een Shishkaberry en een Afghani. Deze soort die meerdere awards heeft gewonnen valt op met haar extreme trichomen-productie en geweldige fruitige geur. Dit maakt haar ideaal voor extracten en voor hasj productie.

The House of the Great Gardener is altijd aan het experimenteren met nieuwe combinaties in hun zoektocht naar de beste zaden voor hun klanten!

Vind Wietzaden
Informatie over House of the Great Gardener

logo house of the great gardener

Ze werken niet alleen met de beste genetica die er zijn - die gelukkig op hun pad zijn gekomen -, The House of the Great Gardener staat ook bekend om het produceren van hun eigen genetische reeksen, waarbij ze prikkelende en waardevolle nieuwe combinaties ontdekken op hun reis. Met een kwaliteitsbeleid dat hoogwaardige medicatie garandeert, om te voldoen aan de behoeften van hun klanten en patiënten, en met meer dan tien jaar aan ervaring in het identificeren en kweken van de krachtigste medicinale soorten, maakt dit team van perfectionisten zelfs indruk op de meest kieskeurige liefhebber.

VERPAKKING van House of the Great Gardener

Packaging House of the Great Gardener

House of the Great Gardener hanteert handige en eenvoudige verpakkingen met een omslag waarop alle informatie staat beschreven die je nodig hebt over de zaden die zich binnenin het pakket bevinden, waaronder info over of ze feminized zijn of niet, de bloeitijd, variant en genetische oorsprong. De zaden worden bewaard in stevige plastic flessen voor optimaal behoud.

PRIJZEN van House of the Great Gardener

Awards House of the Great Gardener

BARBARA BUD

Barbara Bud House of the Great Gardener

 2014, Treating Yourself Expo, 1e prijs Solventless Extract
2014, Legends of Hash, 3e prijs
2014, High Times Cannabis Cup, 3e prijs Neder hash Dry Sift
2014, Dab-A-Doo Amsterdam, 2e prijs
2014, Karma Cup Toronto, 2e prijs
2015, Dab-A-Doo Barcelona, 2e prijs Non-solvent
2015, Expogrow Irun, 2e prijs Resin
2015, Dab-A-Doo Amsterdam, 2e prijs Non-Solvent
2016, Dab-A-Doo Barcelona, 3e prijs Rosin
2016, Legends Barcelona, 3e prijs Dry Sift
2016, Elite Cup Barcelona (We Flowers), 2e prijs Non-Solvent
2016, Elite Cup Barcelona (We Flowers), 2e prijs Non-Solvent

Als imponerende kruising tussen Shishkaberry en Afghani, wordt Barbara Bud geprezen als een kampioen in de zwaarste klasse. Ze is niet alleen een snelgroeiende en sterke plant die het goed doet in veel omgevingen. Haar geurige, fruitige toppen zijn volledig bedekt met zoete trichomen, wat haar ideaal maakt voor het produceren van zeer krachtige hasj.

Sativa/indica: sativa/indica

Zaadtype: feminized en regulier

Bloeitijd: 7 weken

GG1

GG1 House of the Great Gardener

 2015, Karma Cup Toronto, 3e prijs Solventless
2015, Expogrow Irun, 3e prijs Resin

Voorheen gekend als Afghani, is GG1 een sterke medicinale indica met een rijke muskus-achtige geur en een zeer zachte smaak. GG1 levert hoge opbrengsten op en produceert toppen met een gemiddeld THC-gehalte van 16%, ideaal voor pijnverlichting. Ze heeft de vorm van een dennenboom en een zeer korte bloeitijd.

Sativa/indica: indica

Zaadtype: feminized of regulier

Bloeitijd: 8 weken

JEAN GUY

Jean Guy House of the Great Gardener

 2016, Bio Cup Canada, 1e prijs People's Choice Rosin
  2016, Bio Cup Cannabis, 3e prijs Rosin

Deze legendarische sativa plant heeft een ongelooflijk THC-gehalte van 25%, een indringende skunk en citrus geur, en zorgt voor euforische, sterke head highs. Jean Guy verscheen ooit in de eerste cannabis advertentie in de New York Times, en is een buitengewone feminized soort met dikke takken die zijn bedekt met gezwollen cola's.

Sativa/indica: kruising - sativa:indica - 60:40

Zaadtype: feminized

Bloeitijd: 10 weken