Jack Diesel (Positronics) feminized

(1)

Hou je van sky-high Sativajointjes die je na een hijs of twee in een cerebrale verbijstering achterlaten? Hou je van de all time Sativakoning Jack Herer? Leun je graag achterover met een halforanje top van New York City Diesel? Deel dan al die liefde en kweek voor jezelf een gloednieuwe Jack Diesel uit onze all-feminized zaadjes. Een hybride die het beste van beide ouders in zich heeft!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Positronics - Jack Diesel: Een kruising van Jack Herer en Diesel

Twee van de meest geprezen krachtige Sativasoorten in de wereld van cannabis werden samengebracht bij een kweeksite van Positronics, waar ze gekruist werden om ons en cannabiskwekers wereldwijd de feminized Jack Diesel te schenken. Uit deze plant komt de meest cognitieve, geestverruimende, energie gevende marihuanasoort voor die we in al die jaren van cannabis kweken zijn tegengekomen. Je weet dat je een goed wietzaadje hebt gekozen wanneer anderen volwassen planten hebben met een THC-gehalte van 22%. En deze planten zijn scherp, met een sterke en duidelijke hout- en mandarijngeur die je nooit meer zal vergeten. Een paar hijsen van Jack Diesel vult je longen met een mandarijnsmaak en veroorzaakt een vloeiende, energieke creatieve high waar iedere Sativafanaat een moord voor zou doen: met deze soort hebben we er een nieuwe Sativaprins bij.

Oogst, oogst, oogst! Als je binnen of buiten alles klaar hebt staan om te kweken en gebruik maakt van de SCROG-methode, zal deze cannabis je kweekruimte volledig vullen met gigantische toppen die je een opbrengst opleveren van 600 gram per individuele plant. Wow. En deze ronde, uit de kluiten gewassen toppen gloeien zowat in het donker. Dank Jack Diesels handzame kleine internodale afstanden en grote toppen die cannabiskwekers in verbazing achter zullen laten. Deze soort is na 70 dagen vegetatieve groei en bloei klaar om gerookt te worden; helemaal niet slecht als je bedenkt dat Jack Diesel meer dan twee keer zo veel oplevert als sommige andere soorten. Als je zover bent om een zaadje te planten, zorg dan voor een ruim, gezond medium waarin het wortelsysteem zich goed kan ontwikkelen, de pH-waarde niet te snel zal stijgen en zo een voortijdig geel worden voorkomen wordt. Geef je plant ook wat chelaat als je denkt dat dat nodig is. Je zult gegarandeerd een verrukkelijke oogst krijgen. (P.S. Jack Diesel geurt (in positieve zin). Laat die geur niet uit je kweekruimte ontsnappen, anders zou je wel eens de aandacht kunnen trekken.)

Als je van cognitieve soorten als Jack Herer, Sour Diesel en Hazesoorten houdt, kun je gerust zijn: Jack Diesel is zo’n zaadje dat je absoluut aan je kweeklijst wilt toevoegen. Cannabisgroentjes: bereid je voor op een wild ritje als je een hijs neemt van je eerste Jack Diesel top. Maar ook voor de meer ervaren cannabisgebruikers: pas op! Als je een betrouwbare, door Sativa gedomineerde soort zoekt die als geen ander een cerebrale high veroorzaakt, is met Jack Diesel die zoektocht voorbij.

Jack Diesel (Positronics) feminized Product Informatie
Merk Positronics Seeds
Ouders Jack Herer x New York Diesel
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 22%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 220
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  25/Jan/2022

  Jack x. 3
  All 3 Jack Diesel seeds in water rooted in 48 h. That's all you want, healthy seeds the rest is up to the grower. Only 4 stars because no smoke yet,but Positronics canna is always nice!

  S. V.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Jack Diesel (Positronics) feminized
Jack Diesel (Positronics) feminized