Auto Kryptonite (Pyramid Seeds) feminized

(1)

Auto Kryptonite van Pyramid Seeds is waarschijnlijk de snelst groeiende sativa op de huidige markt. Deze gemakkelijke autoflower ontwikkelt razendsnel aanzienlijke toppen, die de kweker belonen met heerlijke Haze smaken en een krachtig effect. Deze allround fantastische autoflowering sativa is je moeite meer dan waard en zou op de verlanglijst van elke sativa-liefhebber moeten staan!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Pyramid Seeds – Auto Kryptonite: Kweek eersteklas sativa in recordtempo!

Het doel van Pyramid Seeds, om een krachtige, maar eenvoudig te kweken plant te ontwikkelen, pakte spectaculair uit met hun nieuwe Auto Kryptonite. Deze kruising tussen diverse geselecteerde fenotypes, namelijk de geweldige Yumbolt en verschillende fenotypes van soorten die onder het zonnetje groeien in de bergen van Granada, resulteerde in een zeer krachtige plant die aan veel behoeften voldoet.

Met een gemiddelde hoogte van 60-160cm, zal Auto Kryptonite op een vrij beheersbare hoogte blijven als je haar kweekt. Misschien maakt ze niet echt indruk met haar formaat, maar ze ontwikkelt enorm zware en zeer compacte toppen waar je als kweker verrukt van zal zijn. Omdat Auto Kryptonite een autoflower is, hoef je je na het planten van de zaden niet echt druk te maken. Voorzie haar van 20 uur licht en wat voedingsstoffen en ze zal je belonen met een buit tot wel 550g/m² als je haar binnen kweekt. Buiten kan ze, onder je juist omstandigheden, tot wel 100g eersteklas sativa wiet per plant produceren. Haar bloeiperiode is ontzettend kort: slechts 65 dagen. Dat maakt haar een van de snelste, zo niet DE snelste, sativa soorten die je kan kweken.

Bij het roken van Auto Kryptonite zal een typische Haze smaak opvallen, wat leidt tot een bevredigende rookervaring. Met 17% THC kan ze een zeer krachtige en langdurige high opwekken, die niet alleen cerebraal en stimulerend is, maar ook ontspannend. Precies wat je zou verwachten van een eersteklas sativa.

Auto Kryptonite van Pyramid Seeds schittert met haar razendsnelle groei, goede opbrengsten, een uitmuntende Haze smaak en enorme kracht. Maak je geen zorgen over tegenvallers als je haar kweekt!

Auto Kryptonite (Pyramid Seeds) feminized Product Informatie
Merk Pyramid Seeds
Ouders Kryptonite x ruderalis
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 17%
CBD 1.6%
CBD:THC 1 : 10.6
Hoogte (Indoor) 160cm
Hoogte (Outdoor) 160cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  28/Jul/2020

  Ontkiemen
  4 vn de 5 ontkiemt voor verdere informatie moet ik zelf ng even wachte .mvg

  G. G.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Kryptonite (Pyramid Seeds) feminized
Auto Kryptonite (Pyramid Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.