La Rica Classic THC (Elite Seeds) feminized

(1)

La Rica Classic van Elite Seeds is een karakteristieke Indica die je niet teleurstelt. Een zoet meloenaroma en haar grandioze, zeer ontspannen Indica high zorgen voor een bevredigende rookervaring. Ze is gemakkelijk te kweken, wat ook bijdraagt aan het goede imago van deze prachtige soort.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Elite Seeds - La Rica Classic THC: 80% Indica met geweldige meloensmaak

Als we kijken naar de nieuwe La Rica Classic THC van Elite Seeds, een soort van hun hoge-THC reeks cannabisvariëteiten, is het zeer moeilijk om een fout of een nadeel te ontdekken. La Rica Classic THC combineert veel goede kwaliteiten waar iedereen van houdt, van de gepassioneerde kweker tot cannabiskenners.

La Rica Classic THC van Elite Seeds is een klassieke Indica dominante (80%) soort die niet moeilijk is te kweken. De plant van gemiddeld formaat doet het zowel binnen als buiten goed. Ze wordt een brede en bossige plant met veel takken met tonnen aan zeer dichte toppen. Haar sprankelende toppen die bedekt zijn met hars zeggen het misschien al, La Rica Classic THC is een uitstekende harsproducent waardoor de plant een goede keuze is als je concentraten wilt maken. De bloeitijd van La Rica Classic THC is redelijk kort, namelijk 8 weken.

Als je La Rica Classic THC rookt, proef je een lekker zoet meloenaroma en krijg je een fantastische Indica high die dankzij haar 20% aan THC zeer ontspannen, verzachtend en rustgevend is. Het is een geweldige rookervaring als je wilt chillen, films wilt kijken of naar muziek wilt luisteren.

La Rica Classic THC van Elite Seeds heeft alles waar je naar zoekt in een hoogwaardige Indica. Haar geweldige smaak en klassieke ontspannen Indica high maken haar een soort die het absoluut waard is om te kweken!

La Rica Classic THC (Elite Seeds) feminized Product Informatie
Merk Elite Seeds
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 21%
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  26/Jan/2022

  Nice
  Very easy strain with nice THC amounts

  B. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
La Rica Classic THC (Elite Seeds) feminized
La Rica Classic THC (Elite Seeds) feminized