La Blanca Gold Autoflowering (Vision Seeds) feminized

(1)

Om La Blanca Gold Autoflowering te maken, nam Vision Seeds haar geweldige La Blanca Gold en voegde wat Ruderalis magie toe. Het resultaat is een uitmuntende, maar onopvallende autoflower die perfect is voor discrete projecten of minuscule kweekruimten. Ze wekt een lekkere stimulerende high op, waarvan je op elk moment kan genieten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Vision Seeds – La Blanca Gold Autoflowering: Superieure Indica in klein pakketje

Het grotere, feminized zusje van La Blanca Gold Autoflowering is La Blanca Gold, een soort die zelf een kruising is tussen de altijd betrouwbare Skunk #1 en Great White. Met behulp van Ruderalis genetica, konden de kwekers bij Vision Seeds een autoflowering versie ontwikkelen die het kweken ontzettend eenvoudig maakt. Zelfs minder ervaren kwekers kunnen zich verheugen op goede resultaten, zonder zich zorgen te maken over lichtschema's en andere fratsen.

Wat La Blanca Gold Autoflowering laat opvallen, is haar zeer compacte, zo niet ronduit onopvallende uiterlijk. Deze Indica-dominante plant (75% Indica) zal niet groter worden dan 40cm als je haar binnen kweekt, terwijl ze buiten de 80cm niet zal overstijgen, zelfs niet onder de meest optimale omstandigheden. Hierdoor is La Blanca Gold Autoflowering een geweldige, discrete plant die aan de aandacht van nieuwsgierige aagjes zal ontsnappen. Haar bloeiperiode is met 9 weken heel redelijk.

La Blanca Gold Autoflowering groeit uit tot een prachtige plant, die een flinke hoeveelheid dicht opeengepakte, zeer harsachtige toppen zal produceren. Met opbrengsten tot 50g/plant binnen en tot wel 150g/m² buiten zal ze geen records breken, maar als je onder de radar wil blijven, kan ze simpelweg de ideale kandidate zijn.

Bij het roken, zullen de klassieke Skunk noten opvallen, waar zoveel cannabis liefhebbers dol op zijn, maar er zijn ook zoete vleugen merkbaar. Deze combi zorgt voor een ronduit superieure ervaring die aan al je wensen zal voldoen. Met een THC-gehalte van 12% valt deze soort in de lage/gemiddelde klasse, maar daar zit in dit geval ook een voordeel bij: Haar vrolijke en opwekkende high is niet te krachtig en dit betekent dat je de hele dag van haar kan genieten terwijl je nog steeds kan focussen en niet gevloerd ligt. Deze geweldige wiet kan je vergezellen tijdens allerlei dagelijkse taken en maakt alles zoveel leuker!

La Blanca Gold Autoflowering van Vision Seeds is een fantastische, all-round autoflower die perfect geschikt is voor discrete projecten of als je zoekt naar een zeer bevredigende Indica voor een heel kleine ruimte. Ze is zo gemakkelijk te kweken dat je ook niet veel ervaring nodig hebt. La Blanca Gold Autoflowering is een prachtig voorbeeld van het feit dat je ook met een klein plantje grootse resultaten kan behalen!

La Blanca Gold Autoflowering (Vision Seeds) feminized Product Informatie
Merk Vision Seeds
Ouders Skunk no.1 x Great White x Ruderalis
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 12%
Hoogte (Indoor) 50cm
Hoogte (Outdoor) 80cm
Opbrengst Indoor Tot 150g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 50g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  01/Aug/2021

  No germination
  Unfortunately, all three seeds have not germinated.

  A. N.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
La Blanca Gold Autoflowering (Vision Seeds) feminized
La Blanca Gold Autoflowering (Vision Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.