Critical (Sensation Seeds) Feminized

(2)

De opbrengsten en kracht maken het kleine formaat helemaal goed. Critical is een ideale binnen kweeksoort voor mensen met weinig ruimte die eersteklas wietoogsten willen. Het kost weinig moeite om zulke geweldige cannabis te produceren. Critical is de hoeksteen van de kweekruimte.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sensation Seeds - Critical: Kleine plant, grote opbrengsten

Soms is klein fijn. Dat geldt ook voor Critical van Sensation Seeds. Met een volgroeide grootte van slechts 70 - 80 cm hoog zit deze snel groeiende indica binnen zeven weken vol met toppen. Ze heeft een warm klimaat en lange dagen nodig om echt dik te worden en volledig tot bloei te komen. Ze doet het binnen ook erg goed, waar haar beperkte hoogte een pluspunt is. Ze kan in het noorden groeien dankzij haar korte levenscyclus, maar groeit er niet zo goed als wanneer ze binnen of in het gewenste klimaat wordt gekweekt. De hoogte maakt haar ook een perfect te verbergen plant als je undercover wilt blijven.

In de korte vegetatieve periode worden veel dichtbij elkaar liggende internoden geproduceerd ten gunste van de toppen. Sativa's zijn zo diep verborgen in de Critical genen, dat je haar eigenlijk simpelweg een indica kunt noemen. Er zijn niet veel sativa eigenschappen aanwezig als de planten groeien. Het effect doet je echter denken aan haar Mexicaanse en Colombiaanse ouders, die hippies in de jaren '70 verraste. Geduld bij het uitharden wordt beloond met een zeer kalmerende rookervaring en een prachtige vape. Volledige longcapaciteit zonder hoestje. Smaakvolle bessen en aardse skunky smaken zorgen voor een diepe ontspanning en relaxte geest.

Critical kan een krachtige producer zijn als ze genoeg liefde krijgt. Een volgroeide cola is maar liefst net zo groot als je handpalm. Zeer grote toppen voor een dergelijke kleine plant. In optimale omstandigheden is 100g buiten en 60 - 75g binnen eersteklas cannabis mogelijk per plant. Dit maakt Critical een waardevol marktgewas. Grote opbrengsten per vierkante meter, snelle groei, krachtig en kalmerend.

Critical (Sensation Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Sensation Seeds
Ouders Critical+ x Critical x Resistant Phenotype
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) 220cm
Opbrengst Indoor Tot 750g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  10/Jan/2024

  Passt...
  Natürlich sind die Angabe des Produzenten utopisch aber es sollte zumindest ungefähr in diese Richtung gehen, oder? 700 - 759 Gramm pro m² mit diesen Seeds? Selbst mit 1500 Watt und MIT Methoden und Dünger hergestellt von der CIA bleibt das ein frommer Wunsch.

  T. L.
  06/Sep/2019

  Ça s'est bien passé
  Seulement une graine sur les 5 n'a pas germé, pour les reste elles ont plutôt bien évolué en extérieur sans que je m'en sois trop occupé.

  M. R.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Critical (Sensation Seeds) Feminized
Critical (Sensation Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.