Sensation Haze Auto (Sensation Seeds) feminized

Cannabis connaisseurs weten wel waarom ze de vaak lange bloeiperiode accepteren om uitmuntende Haze soorten te kweken. Dit komt omdat het lange wachten altijd wordt beloond. Sensation Seeds' Sensation Haze Auto is zo'n ronduit spectaculaire Haze die een ongelooflijk euforische high opwekt, maar dan wel in een eenvoudig autoflowering pakketje met een redelijk korte groeicyclus.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensation Seeds – Sensation Haze Auto: Top Autoflowering Haze

Met Sensation Haze Auto trakteert Sensation Seeds ons op een bijna zuivere sativa die geweldige Haze zaligheid levert in een handige autoflower, zonder veel indica invloeden. Deze kruising tussen een Haze, de beroemde Jack Herer en ruderalis, om de autoflowering eigenschap te verkrijgen, maakt het kweken van een uitmuntende Haze nu veel gemakkelijker, omdat kwekers geen eeuwigheid op de oogst hoeven te wachten.

Sensation Haze Auto is een vrij compacte plant die binnen meestal een hoogte zal bereiken van 50-120cm. Dit formaat is ongewoon klein voor een Haze, maar kan ideaal zijn als je een ruimte hebt waar je normaal gesproken geen sativa's in kwijt kan vanwege het vreselijke stretchen tijdens de bloei. Buiten kan Sensation Haze Auto een hoogte bereiken van 55-165cm wat haar nog steeds beheersbaar maakt en een goede optie voor veel verschillende locaties.

Sommige Haze soorten vragen veel geduld van de kweker. Bloeiperioden van 14 weken zijn absoluut niet zeldzaam. Sensation Haze Auto biedt echter het voordeel haar gehele groeicyclus te voltooien in slechts 10-12 weken van zaad tot oogst. Dit is buitengewoon bijzonder voor een Haze van topklasse. Binnen kan een opbrengst worden verwacht van tot wel 185g/m², terwijl ze buiten een fatsoenlijke 120g per plant produceert wanneer ze wordt gekweekt onder optimale omstandigheden.

Als een eersteklas Haze, is Sensation Haze Auto enorm krachtige plant die een krachtig, langdurig sativa effect opwekt. Haar effect is zeer cerebraal en euforisch en kan soms ronduit psychedelisch zijn. Haar genetica bevatten ook ietwat indica en dit zorgt ervoor dat de krachtige head high wordt aangevuld met een subtiele, maar prachtige complimenterende, ontspannende, lichamelijke indica buzz. Vanwege haar krachtige en opwekkende effect kan Sensation Haze Auto een goede soort zijn voor de behandeling van diverse stemmingsstoornissen, zoals stress of depressie.

Als het aankomt op de smaak, zal Sensation Haze Auto de smaakpapillen verwennen met een geweldige mix van zoetigheid en citroen, die prachtig wordt vermengd met wat aardse en musky vleugen.

Het kweken van een eersteklas Haze is niet altijd gemakkelijk, vraag maar aan elke willekeurige kweker. Niet iedereen wil lang wachten en het kortere kweekseizoen in de koudere delen van Europa kan het kweken van een Haze ook een behoorlijke uitdaging maken. Met Sensation Haze Auto van Sensation Seeds kunnen Haze liefhebbers al deze zorgen vergeten, omdat ze nu snel, zorgeloos en gemakkelijk een geweldige Haze kunnen kweken.

Sensation Haze Auto (Sensation Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensation Seeds
Ouders Haze x Jack Herer x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 170cm
Opbrengst Indoor 150-200 gr/m²
Opbrengst Outdoor 100-150 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sensation Haze Auto (Sensation Seeds) feminized
Sensation Haze Auto (Sensation Seeds) feminized