Tangerine G13 (Amsterdam Genetics) feminized

(6)

Tangerine G13 van Amsterdam genetics is een bekroonde indica/sativa kruising die scoort met een overvloed aan kwaliteiten. Met 20% THC in haar smoke is ze extreem krachtig en zorgt voor een geweldige ontspanning, samen met een mooie verheffende sativa-notitie. Haar smaak combineert zoete en fruitige tonen, zodat het een heerlijke ervaring is om van haar te genieten!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (6)
 • Vragen (0)
 • Foto's van klanten (5)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam Genetics - Tangerine G13: Super Krachtige & Aromatische Kruising

Tangerine G13 van Amsterdam genetics is een kruising tussen twee spectaculaire soorten. De Nederlandse kwekers namen een sativa, de fruitige Tangerine en koppelden haar met een G13, de ultra-krachtige indica die tot een legende wordt gehuld vanwege haar oorsprong. Hun inspanning resulteerde in een bekroonde soort die uitblinkt met een pure kracht dankzij de G13 en het uitstekende aroma van de Tangerine, als één van de opmerkelijke eigenschappen.

Tangerine G13 is zeker niet verlegen als ze groeit. Dankzij haar sativa-kant (60% indica, 40% sativa) heeft ze een goede groeiende kracht, waardoor ze zeer geschikt is als je haar wilt kweken in een ScrOG setup. Voor een kortere groeiperiode kun je haar ook kweken in SOG-stijl, zodat je optimaal gebruik kunt maken van haar sativa groeikracht. Haar vrij korte bloeitijd van maar 10 weken laat zeker niet veel te klagen over als je haar kweekt.

Binnen kan Tangerine G13 tot een hoogte van 120-150cm worden, wat betekent dat ze zeer beheersbaar blijft gedurende de kweek en geen problemen zal veroorzaken. Bij een typische opstelling, stel dat je haar in een tent met een 600W-lampen kweekt, dan kijk je uit naar respectabele opbrengsten van maximaal 500g/m². Je kunt deze schoonheid ook buiten kweken, waar ze een lengte van 250 cm kan bereiken. Daar kan ze in optimale omstandigheden maximaal 600g per plant van haar lichtgroene, zeer compacte toppen leveren.

Wanneer je Tangerine G13 rookt, maak je dan klaar voor een zeer bevredigende ervaring. Laten we beginnen met haar uitstekende smaak die fruitige zoet- en citrusnotities mengt, wat zorgt voor een uitstekende smoke waarvan elke cannabis liefhebber zal houden! Wat uniek is aan haar smoke is dat haar effect in eerste instantie aan de sativa-kant ligt. Wees ervan verzekerd dat haar hoge THC-gehalte van maximaal 20% voor een zeer krachtige, energieke, positieve en verheffende high zal zorgen, ondanks haar indica-kant die haar genen eigenlijk domineert. Maar als je wat meer van haar rookt, is dit wanneer haar indica-kant effect heeft en je ook een fijne ontspannende body buzz geeft, samen met het verheffende en cerebrale effect. Dit maakt Tangerine G13 een geweldige smoke waarvan je vrijwel op elke moment van de dag kan genieten - verheffend en ontspannend, allebei tegelijk!

Tangerine G13 combineert een aantal van de beste kwaliteiten die top cannabis kan bieden in één fijne plant. Ze is ongecompliceerd om te kweken en zal je absoluut belonen als je haar oogst dankzij haar geweldige smaak en high. Kortom: Je kan niet mis gaan met het kweken van deze prachtige dame!

Tangerine G13 (Amsterdam Genetics) feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders Tangerine x G13
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 200
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 600g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (6)
  (6)
  Bekijk alle reviews
  06/Dec/2022

  Für Kenner...
  ...und Geniesser. Qualität und Service wie immer. Milder, reichhaltiger Turn der einen einlullt aber nicht weghaut. Ganz edles Grass, was ich gerne immer wieder growen werde. Kann ich wirklich nur empfehlen. Eines der besten Strains so far.

  I. E.
  21/Jun/2021

  Nice
  Super nice flavour

  P. L.
  02/Oct/2020

  Strong
  Tastes like pure terpenes and hits like a truck , never had a stronger plant . it was never the big yielder but the quality is exeptional , very dense buds .

  M. P.
  02/Jun/2020

  parfaite
  pour ce qui savent apprécier la bonne weed d'AMSTERDAM GENETICS

  C. N.
  02/Oct/2018

  Super
  Goed kwaliteit

  J. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (5)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Tangerine G13 (Amsterdam Genetics) feminized
Tangerine G13 (Amsterdam Genetics) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.