Milkshake Kush Autoflower (Amsterdam Genetics) Feminized

(2)

Amsterdam Genetics vindt Milkshake Kush een verbazingwekkende mix van smaak en potentie. Dat klopt! Deze eenvoudig te verzorgen autoflowering Kush heeft een uitgelezen smaak van kruidige Kush met een vleugje chocolade. Dankzij het THC-gehalte van 19% komt de potente high snel binnen met heerlijk vrolijke, inspirerende effecten. Door deze jongedame verdwijnt stress als sneeuw voor de zon.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam Genetics - Milkshake Kush Autoflower: Makkelijk, Smakelijk & Potent

Amsterdam Genetics nam een smakelijke AK Choco Kush en kruiste er autoflowering kenmerken in met ruderalis genetica. Het resultaat is een prachtige autoflowering Kush vol smaak en potentie die toch maar weinig verzorging behoeft en zich makkelijk laat kweken. Dankzij deze kenmerken is ze zelfs voor beginnende cannabiskwekers geschikt. Alles wat ze nodig heeft om weelderig te groeien is 18 uur licht per dag en wat basisverzorging. Milkshake Kush Autoflower ontwikkelt zich tot een prachtige plant waarvan de toppen binnen no-time vol komen te zitten met kleverige trichomen. Ze sprint van zaad tot oogst in een luttele 9-10 weken.

Als je Milkshake Kush Autoflower rookt, streelt ze je met de heerlijke kruidigheid van een echte Kush, aangevuld met heerlijk zoete tonen van chocolade fudge.

Na het nemen van een eerste hijs zijn de effecten vrijwel direct te merken. Dankzij haar bovengemiddelde THC-gehalte veroorzaakt ze een prettige, zware fysieke buzz - maar dan wel een die sprookjesachtig euforisch en verheffend is. Milkshake Kush Autoflower is daarom een uitstekende stemmingsverbeteraar.

Milkshake Kush Autoflower van Amsterdam Genetics bezit alle kwaliteiten die je graag zou willen zien in een autoflowering soort van topkwaliteit. Ondanks dat ze zo snel oogstrijp en makkelijk te kweken is, zal ze je ongetwijfeld tot verrukking brengen met de likkebaardend lekkere smaak en de fantastische high die ze veroorzaakt!

Milkshake Kush Autoflower (Amsterdam Genetics) Feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders AK Choco Kush x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 19%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 47.5
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  21/Sep/2021

  LOVE
  Love this strain!

  B. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Milkshake Kush Autoflower (Amsterdam Genetics) Feminized
Milkshake Kush Autoflower (Amsterdam Genetics) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.