Auto Critical+ (BSB Genetics) feminized

BSB Genetics uit Birmingham presenteert een ware klassieker. De populaire Critical bestaat nu als autoflowering soort: Auto Critical+. De plant wordt gezien als een van hun lekkerste autoflowering soorten. Ze heeft hetzelfde zoete, citroenachtige en skunky aroma als het origineel en is compact. Ook is ze makkelijk te kweken. Toch produceert ze hele goede opbrengsten van topkwaliteit.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BSB Genetics - Auto Critical+: Geweldige Autoflowering Klassieker

De originele Critical heeft haar legendarische status onder cannabisliefhebbers meer dan verdiend. De ware klassieker is niet voor niets zo populair. Ze levert namelijk altijd consistente resultaten en hoge opbrengsten en is heel productief. Ook heeft ze een geweldige smaak en is ze krachtig en zeer ontspannend rookwaar. Dit maakt Critical een van de beste soorten om te roken in de avonduren.

Met behulp van een beetje ruderalis magie heeft BSB Genetics van deze beroemde klassieker een autoflowering soort gemaakt. Ze is nu dus nog makkelijker te kweken. Van zaadje tot oogst heeft ze slechts negen à tien weken nodig. Daarbij is ze niet afhankelijk van lichtschema’s, zoals fotoperiode soorten. Ze is de ideale plant, zelfs voor kwekers met weinig ervaring.

Auto Critical+ heeft net als haar grote zus een open structuur met grote afstanden tussen de internodes. Haar compacte, superstrakke toppen zijn ontzettend harsrijk en extreem aromatisch. Binnenkweek is geen probleem, aangezien ze niet hoger groeit dan 80-90cm. Ze geeft tijdens de bloei echter een heel intense geur af. Dus zorg wel voor goede luchtfiltratie.

Haar aromatische geur bekoort je zintuigen met scherpe skunky noten en vleugjes zoete citroen. Ook is ze met haar rijke smaak overheerlijk om te roken. Met haar gemiddelde THC-gehalte van 13% biedt ze dat klassieke indica-effect dat Critical zo populair heeft gemaakt. Als je maar een paar hijsjes neemt, is ze al ongelooflijk ontspannend en kalmerend. Ze is dan ook het perfecte rookwaar om na een zware dag van te genieten. Je kunt met haar lekker zonder stress chillen. Kortom, fantastisch voor in de avonduren en bovendien een geweldige kruid bij slaapproblemen!

Auto Critical+ van BSB Genetics is een prachtige autoflowering variant van de veelgeprezen Critical. Ze heeft alle kwaliteiten van het origineel waar cannabisfans zo dol op zijn. Tegelijkertijd is ze niet veeleisend en heel makkelijk te kweken. Hierdoor is Auto Critical+ absoluut een winnaar onder de autoflowering soorten!

Auto Critical+ (BSB Genetics) feminized Product Informatie
Merk BSB Genetics
Ouders Critical+ x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 13%
Hoogte (Indoor) 90cm
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Critical+ (BSB Genetics) feminized
Auto Critical+ (BSB Genetics) feminized