Moonshine Haze (Rare Dankness) Regular

Moonshine Haze van Rare Dankness is een unieke High Times Cup winnaar die zich onderscheidt van andere Hazes. Ze heeft de kruidigheid van Haze ingeruild voor een zoet snoeparoma. Maar ze toont haar Haze-herkomst met een bizar hoog THC gehalte en een grandioze high. Eerst neemt ze je rustig mee. Maar kort daarna schiet je omhoog als in een achtbaan. Haar effect is geweldig creatief en opwekkend.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Rare Dankness - Moonshine Haze: Fruitige En Zoete Haze

Moonshine Haze van Rare Dankness combineert enkele van de meest gewaardeerde wiet genetica. Ze is gemaakt met een vrouwelijk indica fenotype van een Soma Haze. De zaden zijn van 2005 en 2009 en staan bekend om hun geweldig citroenachtige smaak en stimulerende effect. Haar mannelijke ouder is een Nevil’s Wreck, een hybride tussen Arcata Trainwreck en Neville’s Haze. Deze heeft indruk gemaakt met een snelle bloei en goede opbrengsten. Ook heeft deze plant een intens en bijna psychedelisch effect. Moonshine Haze kwam in de lift in 2011 toen ze als Beste Sativa werd gekroond op de High Times Cannabis Cup. Hiermee verwierf Rare Dankness nationale bekendheid in de gehele cannabis scene van Colorado.

Op papier is deze dame een schoolvoorbeeld van een sativa. De vrouwtjes van deze reguliere soort krijgen ranke toppen en losse kelken. Haar lichtgroene bladeren contrasteren met de donkere kelken met soms paarse tinten en oranje tot roestkleurige stampers. Haar dikke en plakkerige laag trichomen is geweldig om later kief van te maken. De bloeitijd van de soort is vrij kort voor een Haze. Zeventig dagen is namelijk het enige wat ze nodig heeft om haar sappige toppen te laten rijpen.

Moonshine Haze is anders dan veel andere Hazes. Dat wordt ook duidelijk als je haar geweldige geur ruikt. Ze wisselt de kenmerkende kruidigheid van veel Hazesoorten in voor een zoet en fruitig aroma. Dit heeft dennennoten en vleugjes van snoep en kauwgum. En net zoals haar geur heeft de rook van Moonshine Haze een snoepachtige smaak. Deze gaat bijzonder goed samen met de dennen- en aardachtige noten.

Haar effect is krachtig dankzij haar torenhoge gehalte aan THC. Dit kan soms wel de 27% bereiken. Toch is deze dame meer een “sluiper”. Ze begint kalm en voorzichtig. Maar vergis je niet, het duurt niet lang voordat je hoog boven de wolken vliegt. Haar fantastische sativa high is geweldig voor creatieve projecten. Daarbij is ze positief en humeurverhogend. Precies wat je nodig hebt als je plantaardige verlichting zoekt van stress of angst. Ze is ook goed voor het stimuleren van de eetlust en het verzachten van mentale en fysieke pijn.

Moonshine Haze van Rare Dankness is een unieke Haze die een lach op je gezicht tovert. Haar fruitige smaak en exponentiële, maar subtiele Haze high onderscheiden haar van veel andere sativa’s.

Moonshine Haze (Rare Dankness) Regular Product Informatie
Merk Rare Dankness
Ouders Amnesia Haze x Nevil's Wreck
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 27%
CBD Laag
Opbrengst Indoor 400-450 gr/m²
Opbrengst Outdoor 850-900 gr/plant
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Moonshine Haze (Rare Dankness) Regular
Moonshine Haze (Rare Dankness) Regular