Olympia (Pyramid Seeds) Feminized

(1)

Olympia van Pyramid Seeds is een gebalanceerde kruising met veel goede eigenschappen. Het kruisen van twee planten die kwekers over de hele wereld waarderen, resulteerde in eentje die uitblinkt met een geweldige head-high en een aangename fruitsmaak. Ondanks haar gedrongen postuur, krachtige groei en puike opbrengsten is ze makkelijk te kweken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Pyramid Seeds - Olympia: Hybrid Met Fantastische Smaak En High

Pyramid Seeds presenteert ons een excellente nieuwe hybride met hun nieuwste soort die ze Olympia genoemd hebben. Deze uitstekende dame is een kruising tussen twee hoog aangeschreven planten: een Tutankhamon en een LA Confidential. Deze heeft Pyramid Seeds weten te stabiliseren. Tot verrukking van cannabiskwekers is het resultaat een geweldige hybride (50% indica, 50% sativa). En ze scoort op meerdere fronten.

Olympia kan zowel binnen als buiten gekweekt worden en de compacte plant doet het goed op elk kweekmedium. Haar uiteindelijke hoogte bedraagt niet meer dan een hanteerbare 90-150cm. Ze produceert daarbij veel zijtakken. Binnen no time komen deze vol te zitten met stevige toppen vol kristallen. De bloeiperiode van Olympia is met 55-60 dagen redelijk kort te noemen. En daarmee is ze een perfecte plant voor de efficiënte kweker. Je kunt je verheugen op een opbrengst die kan oplopen tot 500g/m² als je haar binnen in een kweektent kweekt. Onder de beste omstandigheden buiten kan dit variëren van 500g tot 1kg/plant.

Als je Olympia rookt, kun je genieten van de lekkere fruitsmaak waarvan het water je in de mond loopt. Deze wordt aangevuld met een vleugje kruidigheid. Haar THC-gehalte van 19% zorgt voor een snelle, directe high die niet te overweldigend is. Dankzij haar sativa en indica ouders is haar effect prettig in balans. Daarbij geeft ze een head-high die inspirerend is, maar op hetzelfde moment ook lekker ontspannend. Hiermee is Olympia een fantastisch rokertje waarvan je op elk moment van de dag en tijdens elke gelegenheid kunt genieten!

Olympia van Pyramid Seeds is een makkelijke, ongecompliceerde plant die alles biedt wat je hartje maar begeert van een kruising van topklasse. Zelfs minder ervaren kwekers kunnen binnen een recordtijd uitzien naar een fantastische smaak en een prettig gebalanceerde, niet te sterke high!

Olympia (Pyramid Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Pyramid Seeds
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 19%
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 140cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Olympia (Pyramid Seeds) Feminized
Olympia (Pyramid Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.