Cali Cherry Pie (BSB Genetics) Feminized

(1)

Cali Cherry Pie is een uitzonderlijke, ambachtelijke cannabis creatie uit de keuken van BSB Genetics. Durban Poison en Granddaddy Purps zijn gecombineerd in dit unieke toetje en het resultaat is een zoet en fruitig gebakje. Deze soort is echt hemels voor connaisseurs. Na een bloeiperiode van 9-10 weken, geniet je van een besuikerde traktatie met 23% THC.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Cali Cherry Pie - (BSB) Genetics): Een Machtige Traktatie Voor Connaisseurs

Waarschijnlijk denk je dat de verrukkelijke cannabis toetjes niet meer te verbeteren zijn. Maar hier is Cali Cherry Pie, die de lat nog hoger legt voor elke liefhebbende connaisseur. Dit zoete exemplaar is een indica-dominante, hybride kruising Granddaddy Purps en Durban Poison, beiden favoriet in de dispensaria. Vergis je niet; dit is werkelijk een decadente soort. Fenojagers hebben genoeg te kiezen en houden misschien wel meer over dan een enkele moederplant. Dikke, harsrijke toppen met oranje haren liggen in het vooruitzicht, hoewel soms ook paarse tinten te zien zijn.

Ondanks de zware indica genetica, wekt ze een verrassend langdurige sativa roes op. Cali Cherry Pie wekt niet de typerende “couchlock”-lusteloosheid. Wees voorbereid op een zwevende high, die de synapsen overspoelt met creatieve energie. Ze is echter ook niet te jachtig, want die kalmerende indica invloed kalmeert op de achtergrond. Een bloeiperiode van 8-9 weken op een standaard lichtcyclus, resulteert binnen in 500-600g/m² aan fruitige cannabis. Buiten, in een warm klimaat, is de oogst vergelijkbaar, maar dan per plant. Het is lastig om de zoete kersensmaak van Cali Cherry Pie te weerstaan.

Cali Cherry Pie (BSB Genetics) Feminized Product Informatie
Merk BSB Genetics
Ouders Grandaddy Purple x F1 Durban
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 23%
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  02/Feb/2021

  Super en tout !
  Variétée tres agréable a cultiver super rendement , super goût et odeur cerise skunk ! Incroyable et très bonne puissance aucun souci hermaphrodite ! Super travail de BFS !!

  N. V.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cali Cherry Pie (BSB Genetics) Feminized
Cali Cherry Pie (BSB Genetics) Feminized