Grandaddy Black (Original Sensible) Feminized

(2)

Grandaddy Black van Original Sensible is een ongelooflijk krachtige indica die je voor je het weet tegen de bank plakt. Met 23% THC is de soort ideaal bij stress en slaapproblemen. Het krachtige indica effect kan medicinale gebruikers ook helpen bij chronische pijn, spierspasmen en vele andere aandoeningen. Fruitige en aardse smaken maken de zelfmedicatie nog lekker ook!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Original Sensible - Grandaddy Black: Ultra-Krachtige Indica

De breeders bij Original Sensible combineerden de krachtige Black Domina met een Grandaddy Purple. Het resultaat is deze zeer krachtige, bijna zuivere indica (95%). De productieve plant groeit gemakkelijk en vraagt weinig onderhoud. Ook produceert ze een prachtig groen, paars-zwart bladerdak en in no time vette, harsrijke toppen. De bloeiperiode is redelijk kort, namelijk 60-65 dagen.

Ondanks haar indrukwekkende eigenschappen, hebben beginnende kwekers niets te vrezen van deze soort. Kweek je haar binnen? Maak je dan op voor een opbrengst van zo'n 600g/m², als de omstandigheden correct zijn. Buiten kan aan het begin van oktober een oogst worden verwacht van wel 800g/plant.

Met haar ongeëvenaarde kracht maakt Grandaddy Black zelfs indruk op de meest ervaren indica liefhebbers. Dankzij een THC percentage van ruim 20%, mag de soort zich tot de meest krachtige indica's rekenen. Na een trekje of twee lig je dan ook in een gelukzalige ontspanning op de bank. Maar het beste is nog wel dat deze dame je niet alleen knock-out slaat. Zo geniet je ook van golven gelukkige euforie die een grote lach op je gezicht toveren en je stemming verbeteren. Grandaddy Black kan daarnaast een goede keuze zijn voor medicinale gebruikers. Denk daarbij aan zowel lichamelijke als psychologische aandoeningen.

Voor wat betreft de smaak, kun je rekenen op een combinatie van aardse tonen met zoete en fruitige noten. Dit komt de medicinale of recreatieve ervaring alleen maar ten goede. Grandaddy Black van Original Sensible is een (bijna) zuivere indica die doet wat ze belooft. Haar geweldige effect en fruitige smaak maken haar echt de moeite van het kweken waard!

Grandaddy Black (Original Sensible) Feminized Product Informatie
Merk Original Sensible Seeds
Ouders Grandaddy Purple x Black Domina
Genetica 95% Indica / 5% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 23%
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 750-800 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  15/Feb/2022

  Graines
  Très très bon produit pour le moment je recommande vivement bonne journée

  R. D.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Grandaddy Black (Original Sensible) Feminized
Grandaddy Black (Original Sensible) Feminized