Vodka Lemon (Kalashnikov Seeds) Feminized

(2)

Kalashnikov Seeds presenteert met de nieuwe en unieke Vodka Lemon een waar explosief. De krachtige Amnesia Molotov, gecombineerd met Afghaanse schoonheid, zorgt voor een formidabele sativa met een extreem psychedelische high. De effecten die inslaan als een bom en de pittig zure citroensmaak zorgen er net als het drankje voor dat je in no time een Russisch feestbeest wordt!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - Vodka Lemon: Russisch Feestexplosief

Kalashnikov Seeds is een collectief van vakkundige veredelaars uit Rusland. Zelf noemen ze Vodka Lemon een van hun meest uitzonderlijke variëteiten en een waar explosief. En wie zou ze niet geloven, gezien ze de extreem krachtige Amnesia Molotov combineerden met oorspronkelijke Afghaanse kwaliteiten? Dit resulteerde in een werkelijk unieke combinatie van genetica. Deze explosieve soort bevat alle fantastische eigenschappen van een sativa van wereldformaat. Ze biedt zeer krachtige en cerebrale effecten, maar is vrij eenvoudig te kweken.

Haar robuuste Afghaanse genetica zorgt ervoor dat deze dame tijdens de kweek geen problemen veroorzaakt. De plant groeit rap en energiek en binnen kan ze tegen de 1,5m worden. Daarbij ontwikkelt ze meerdere compacte cola's. Voor een plant die overwegend sativa is (60%), heeft ze een aangenaam korte bloeiperiode van slechts 60-65 dagen. Geef je haar goede voeding en voldoende licht? Dan kun je erop rekenen dat ze je beloont met 500–550g/m² als je haar binnen kweekt. Buiten kan dat maar liefst 1300g/plant zijn als ze onder goede omstandigheden opgroeit.

Vodka Lemon produceert dikke, compacte toppen met een THC-gehalte tot wel 23%, waardoor ze een buitengewoon krachtige tante is. Je hebt er niet veel van nodig om van de bedrijvige en verheffende high te genieten. Haar sativa-kracht maakt haar geweldig voor het geval je overdag een creatief oppeppertje nodig hebt. Bovendien is ze uitermate geschikt voor feesten en partijen, maar ook voor andere sociale evenementen!

Je kunt je wel indenken dat deze soort bijzonder aromatisch is, met een aparte, pittig zure citroensmaak; net als een lekkere, verfrissende slok koude citroen-wodka. Vodka Lemon van Kalashnikov Seeds is een magnifieke sativa-dominante kruising. Ze komt loeihard binnen en stelt je zeker niet teleur. Haar uitstekende high en geweldige smaak maken haar een topkeuze voor de cannabisconnaisseur.

Vodka Lemon (Kalashnikov Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders Afghanistan x Amnesia Molotov
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 23%
Hoogte (Indoor) 140cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  26/Aug/2022

  Super
  Top Keimung, sehr robust

  C. P.
  28/Nov/2020

  tastey and easy to grow
  very tastey and grew with little to no care

  B. D.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Vodka Lemon (Kalashnikov Seeds) Feminized
Vodka Lemon (Kalashnikov Seeds) Feminized