Notorious OG (Pheno Finder) Feminized

Pheno Finder bewaarde jaren een zeer speciale OG Kush feno die opviel met een prettig diepe, zure OG smaak. Uiteindelijk kruisten ze deze ongelofelijke variëteit met een mysterieus mannelijk zaadje. Dit ontvingen ze tijdens een kushy sessie bij de Voyagers Coffeeshop in Amsterdam. Het resultaat is Notorious OG. Een prijswinnende superbom die een zeer zware en langdurige stone geeft.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Pheno Finder - Notorious OG: Goed, Beter, Notorious!

Pheno Finder is een groep internationale veredelaars met toegang tot de meest unieke en speciale cannabiszaden vanuit de hele wereld. Het team wist meer dan twee jaar een zeer speciale OG Kush stek geheim te houden voor de buitenwereld. Daar hadden ze echter goede redenen voor. Deze speciale feno van een Christopher Wallace OG stek van de wereldberoemde OG #18 bleek namelijk ongelofelijk te zijn. Daarbij had het fenotype een complexe en diepe OG/Sour smaak. Toen ze eenmaal de kans zagen, kruisten ze haar met een mysterieus mannelijk zaadje. En daarmee zag Notorious OG het levenslicht!

Notorious OG is een krachtige, indica-dominante variëteit die niet veel vraagt voor goede resultaten. Ze is gemakkelijk en onderhoudsvriendelijk, wat haar een veelzijdige plant maakt. Daarbij kan ze zowel binnen, buiten als in kassen gekweekt worden. Ze groeit, zoals een typische indica, breed en struikachtig. Bovendien beloont ze je met een overvloed aan zeer compacte, buitengewoon sappige en aromatische toppen. En dat na een bloeiperiode van 9 weken.

Dankzij de goede en smaakvolle OG #18 ouder is Notorious OG bijzonder rijk, kush-achtig en sensationeel. Daarbij biedt ze zure noten die het roken een ervaring maken die je niet wilt missen. Perfect in lijn met haar smaak is een waardige indica stone om het af te maken. Deze is diep, intens en zeer langdurig. Ze is dan ook perfect om te chillen en je kunt op ieder moment van haar genieten. Toch doet ze het met name goed in de avond.

Notorious OG kwam niet in de cannabis scene zonder telkens weer indruk te maken op zij die gelukkig genoeg waren haar te ervaren. En inderdaad. Ze won de 2e prijs op de Copa Cannaval in 2014 en werd 3e op de Canary Islands Cup in 2015.

Kush liefhebbers kunnen Pheno Finder’s Notorious OG niet voorbij laten gaan. Deze bijzondere Kush heeft het namelijk allemaal: de intensiteit en rijkheid die je van de beste Kush zou verwachten, samen met een mega-zware indica stone van uitmuntende kwaliteit!

Notorious OG (Pheno Finder) Feminized Product Informatie
Merk Pheno Finder
Ouders OG18 x LA Kandy
Genetica Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Onderscheidingen 2nd Place Copa Cannaval 2014 - 3rd Place Canary Islands Cup 2015
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Notorious OG (Pheno Finder) Feminized
Notorious OG (Pheno Finder) Feminized