Sweet Cream Auto (Expert Seeds) Feminized

(2)

Sweet Cream Auto is een hybride met een THC-gehalte van 18%, wat bijdraagt aan een evenwichtige, cerebrale en lichamelijke high. De cultivar stamt af van indrukwekkende ouderplanten. Ze heeft daarbij een complex profiel met pittige aroma's en verfijnde, fruitige smaken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Sweet Cream Auto: Een Krachtige En Smakelijke Hybride

Sweet Cream Auto is een sativa dominante hybride die gecreëerd is door Cream Mandarine Auto en Diesel met elkaar te kruisen. De soort heeft daarbij een THC-gehalte van ongeveer 18%. Haar effect komt daardoor nogal hard aan voor een autoflower, maar zonder overweldigend te zijn.

Sweet Cream Auto heeft zowel sativa als indica eigenschappen. Dit zorgt voor een diverse high die het lichaam, maar ook de geest treft. Het sativa element biedt daarbij een zinderend, stimulerend effect. De soort is dan ook geweldig om overdag te gebruiken wanneer je wel nog wilt blijven functioneren. Sativa effecten staan bekend om de boost die ze kunnen geven aan je focus en creativiteit. Het indica element van de high is echter fantastisch om 's avonds op de bank mee te ontspannen. Het produceert namelijk een sterkere, meer lichamelijke high.

Zowel de geur als het smaakprofiel van Sweet Cream Auto zijn indrukwekkend. Zodra je als roker een pot of zakje met deze soort opent, kun je direct genieten van haar pittige aroma's. Wie een hijsje neemt van een joint of bong proeft daarbij de heerlijke zoete, fruitige smaken.

Sweet Cream Auto laat in de kweekruimte zowel indica als sativa eigenschappen zien. De toppen hebben daarbij een hoge harsproductie en de planten bereiken een grote, sativa-achtige hoogte. Tegelijkertijd heeft de soort een super korte groeicyclus van 8 weken, van zaadje tot oogst. De planten zijn in kassen bovendien het hele jaar door te kweken. Ook zijn ze geweldig voor stiekeme binnenkwekers, met een productie die oploopt tot 500g/m². Buitenshuis produceren ze ongeveer 175g/plant.

Sweet Cream Auto (Expert Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Expert Seeds
Ouders Cream Mandarine Auto x Diesel
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 7-8 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 500-550 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  29/Sep/2020

  Déçu
  Commander 10 graines 3 seulements on germer et une seule qui pousse je la recommande pas du tout.

  G. L.
  24/Feb/2020

  Buena variedad, fácil crecimiento
  Entregado fácil y rápidamente! 3/3 semillas germinaron y crecieron rápidamente ... ¡muy buena cosecha y es realmente buena para el consumo!

  C. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sweet Cream Auto (Expert Seeds) Feminized
Sweet Cream Auto (Expert Seeds) Feminized