Violet's Wonder Auto (Sumo Seeds) feminized

(2)

Violet's Wonder Auto is een snel afrijpende sativa-dominante soort met verbazingwekkende kleuren. Violetkleurige en lila toppen maken dat deze plant er niet eens als cannabis uitziet.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sumo Seeds - Violet's Wonder Auto: Citrus Sativa Psychedelica Binnen 11 Weken

Violet's Wonder Auto van Sumo Seeds is een 70% sativa-dominante kruising die energieke en sociale effecten genereert. Er is een ingewikkelde mix van soorten gebruikt voor de soort, die vertegenwoordigd wordt door de meest uitgelezen sativa's en indica's van de afgelopen drie decennia. Het toevoegen van een ruderalis aan deze psychoactieve combi heeft gezorgd voor de autoflowering eigenschap, terwijl de maximale kracht behouden is gebleven. Met een zoet, intens citrus en aardachtig aroma reageert Violet's Wonder Auto voorspoedig op alle kweekomstandigheden. Ze past zich aan alle klimaten aan, maar geeft de voorkeur aan warmer, droger weer.

De complete kweekcyclus van Violet's Wonder duurt 10-11 weken vanaf het ontkiemen. Een beetje langer dan de meeste soorten, maar sativa genetica eisen hun tijd in het licht. Het resultaat is schitterend, met een langgerekte violetkleurige centrale speer en elegante sativa-achtige bladeren. Deze soort kan zowel indoor als outdoor gekweekt worden en presteert goed in kassen. Als ze genoeg liefdevolle verzorging krijgt onder de lampen is het mogelijk om 200–300g/m² te oogsten van planten van 50-80cm hoog. Als je haar onder de zon kweekt, produceert een hogere, meer ontwikkelde plant in hetzelfde tijdbestek 50-70g/plant. Zonnige klimaten verhogen de opbrengst aanzienlijk.

Violet's Wonder Auto (Sumo Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sumo Seeds
Ouders Violet's Wonder X Ruderalis
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC Gemiddeld
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 80cm
Hoogte (Outdoor) 100cm
Opbrengst Indoor 250-300 gr/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  29/Jun/2023

  Is volop in ontwikkeling
  Overzichtelijke en informatieve website met accurate levering. Deze plantjes zijn echt energiek. Er zat slechts 1 zwak zaadje tussen.

  M. V.
  11/May/2020

  Beautiful Haze
  Beautiful Sativa, but not violet xD 90cm, strong plant. 11l pot. 80 days from seed to harvest. Fruity smell, taste like a mix of classic haze strains and mandarine/berries. Very potent stuff!

  L. O.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Violet's Wonder Auto (Sumo Seeds) feminized
Violet's Wonder Auto (Sumo Seeds) feminized