Super AK (Kannabia) feminized

(2)

Super AK is een typische, traditionele sativa soort. Ze is rijk aan THC, wekt een cerebrale high op en barst met smaak.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Kannabia - Super AK: Cerebrale High En Korte Bloeiperiode

SUPER AK GENETICA

Super AK is een sativa-dominante kruising, ontstaan uit een combinatie van oudersoorten California Sativa, Afgana en AK-47. Dankzij deze zorgvuldig geselecteerde, genetische fusie is een THC-rijke soort ontstaan met een buzzy, cerebraal effect.

EFFECTEN EN SMAKEN VAN SUPER AK

Super AK is met name geschikt voor diegenen die graag overdag een sterke sativa gebruiken. Ze stimuleert en verbetert de creativiteit en focus. De high van deze soort komt onmiddellijk op. Voor het beste resultaat, verdamp je haar voordat je muziek componeert, lichamelijke activiteiten verricht of jezelf artistiek wilt uiten. Super AK is daarnaast geweldig om krachtige en cerebrale extracten, oliën en tincturen van te maken. Een kleine dosis is voldoende om de geest in de hoogste versnelling te krijgen.

De prettige, productieve high is gecombineerd met een terpenen profiel, bestaande uit zoetzure citrus- en kruidensmaken. Dit smakelijke smaakprofiel komt prachtig tot haar recht in zoete edibles, zoals snoepjes en fruitige chocolaatjes.

SUPER AK IN DE KWEEKRUIMTE

Super AK is relatief gemakkelijk te kweken. Haar bloeiperiode is kort en ze heeft een hoge weerstand tegen schimmels en plagen. Dit maakt haar ideaal voor beginners die voor het eerst buiten willen kweken. In deze omgeving is het risico op ongedierte hoger.

Super AK presteert zowel binnen als buiten prima. In een kweekruimte of -tent is een indrukwekkende oogst mogelijk van wel 550g/m². De bloeiperiode bedraagt 58 dagen. De toppen zijn aantrekkelijk limoengroen van kleur. De witte trichomen en oranje stampers zorgen voor een mooi contrast.

Buiten, in potten of een bloembed, is een opbrengst van 800g/plant mogelijk. De planten worden ongeveer 200cm hoog. Aan het eind van september mogen buitenboeren de schaar pakken.

Super AK (Kannabia) feminized Product Informatie
Merk Kannabia
Ouders Californian Sativa x Afgana x AK47
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  18/Feb/2024

  Geiler strain
  Preis leistung ist super und der strain einfach geil

  Y. E.
  14/Dec/2021

  Good Strain
  Had lots of trouble this year so the harvest was not optimal. This strain weathered some of the toughest conditions however. Very happy with the results!

  B. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Super AK (Kannabia) feminized
Super AK (Kannabia) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.