Amnesia Ganja Haze Auto (Sumo Seeds) feminized

(1)

Amnesia Ganja Haze Auto combineert een sterke sativa ontwikkeling, fruitige smaken en zinderende highs in een autobloeiend wonder. Al in 11 weken zijn de naar citrus ruikende toppen van topklasse klaar voor de oogst.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sumo Seeds - Amnesia Ganja Haze Auto: Indrukwekkende Indoor Opbrengsten

Amnesia Ganja Haze Auto is een sativa-dominante, autoflowering hybride met 60% sativa genetica, 10% indica genetica en 30% ruderalis genetica. Ze komt voort uit een veredelingsprogramma met de oudersoorten Amnesia Ganja Haze en ruderalis. Het sterk naar sativa neigende genetische profiel resulteert in euforische, creatieve, cerebrale en buzzy highs. De plant bevat veel THC en minimale gehaltes CBD. Dit zorgt voor snelwerkende effecten die lang aanhouden en narcotisch zijn. Amnesia Ganja Haze Auto is vooral geschikt om overdag te roken. Bijvoorbeeld tijdens je werk of activiteiten waarbij je aandacht, focus en creativiteit nodig hebt.

De toppen van Amnesia Ganja Haze Auto zijn zwaar beladen met trichomen. Deze produceren een terpeen profiel dat rijk is aan zoete en zure smaken van citrus, citroen en andere vruchten. Dit maakt de soort geweldig voor edibles. Denk aan citroencake, vruchtencocktails, saladedressings en brownies.

Amnesia Ganja Haze Auto is een eenvoudige soort om te kweken en perfect voor beginnende telers. Haar autoflowering aard betekent dat ze geen verandering in de lichtcyclus nodig heeft. Daarbij springt ze binnen korte tijd van zaad tot oogst. Kwekers kunnen naar verwachting hun planten al 10–11 weken na de ontkieming oogsten.

Amnesia Ganja Haze Auto groeit zowel binnen als buiten goed. Binnenplanten geteeld in kweekruimtes of tenten bereiken hoogtes van zo'n 90–120cm. Daarbij produceren ze oogsten van 300–450g/m²—een indrukwekkende hoeveelheid voor een autoflowering variëteit. Buiten geteelde planten groeien uit tot hoogtes van zo'n 130–150cm en leveren opbrengsten op van ongeveer 70–100g/plant. Amnesia Ganja Haze Auto is een geweldige kandidaat voor guerrilla-kweek. Dit heeft ze te danken aan haar relatief korte en onopvallende hoogte en haar vlugge groei.

Amnesia Ganja Haze Auto (Sumo Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sumo Seeds
Ouders Amnesia Ganja Haze x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor 400-450 gr/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  23/Dec/2021

  seeds
  super

  F. #.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia Ganja Haze Auto (Sumo Seeds) feminized
Amnesia Ganja Haze Auto (Sumo Seeds) feminized