Ultimate AK (Sumo Seeds) feminized

(1)

AK-47 is verbeterd en bezit nu meer vuurkracht dan ooit tevoren. Ultimate AK van Sumo Seeds is het eindresultaat van een geslaagde kruising van de oorspronkelijke AK en Big Bud van Sumo. Dit is pas echt zwaar geschut. De toppen van deze strain zijn van groot kaliber en bevatten alle kenmerkende eigenschappen waar de connaisseur zo gek op is.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sumo Seeds - Ultimate AK: De Ultieme En Doeltreffende AK Variëteit

Sumo Seeds heeft een mondiale bewapeningswedloop ontketent onder alle veredelaars van AK strains. Met het introduceren van een groot kaliber AK heeft de zadenbank de eerste strijd al gewonnen. Wanneer een traditionele AK-47 niet doeltreffend genoeg voor je is, kunnen de legendarische genetica toch, wat opbrengst betreft, een schot in de roos zijn. Door het toevoegen van Big Bud aan de originele AK is Sumo Seeds erin geslaagd alle kenmerkende eigenschappen te behouden die het oorspronkelijke cannabis vuurwapen berucht hebben gemaakt. Alleen zijn ze nu een tikje imposanter.

BIJZONDER RESISTENTE AK VARIANT

Zoals je kunt verwachten, produceert deze uitvoering die-hard toppen in je tuin. Extra grote, kogelharde toppen die zichzelf beter kunnen verdedigen tegen plagen hebben echter nog wel onderhoud nodig. Toch heeft de plant minder te vrezen van slechte weersomstandigheden dan de gemiddelde AK.

Omdat ze meer aanleunt tegen de indica kant van het cannabisspectrum blijft de plant laag (1m) als ze binnen gekweekt wordt. Buiten in warmere klimaten wordt ze als je haar buiten kweekt uiteindelijk 160cm hoog. Hoe dan ook, je kunt uitzien naar een plant met veel zijtakken die indrukwekkend veel toppen produceert. Na een bloeiperiode van 9 weken zijn de opgezwollen cola's en de toppen van de zijtakken klaar voor de oogst. Binnen kunnen zelfs beginners een opbrengst realiseren van 500g/m². Buiten in de volle zon kun je mogelijkerwijs wel 750g/plant oogsten.

EEN ONTSPANNEND, CEREBRAAL EFFECT

De onmiskenbare sativa head-high is behouden gebleven en aangevuld met aangename fysieke ontspanning. Een aardachtig, naar muskus smakend aroma verbloemt haar nogal zoete en zure smaak. Ultimate AK is een robuuste keuze voor de beginnende kweker en wordt ongetwijfeld een groot succes onder de liefhebbers van klassieke AK.

Ultimate AK (Sumo Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sumo Seeds
Ouders AK47 x Sumo’s big bud
Genetica 55% Indica / 45% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Gemiddeld
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 160cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  06/Oct/2021

  Great seeds
  Fantastic, especially for the prize

  B. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ultimate AK (Sumo Seeds) feminized
Ultimate AK (Sumo Seeds) feminized
Ultimate AK (Sumo Seeds) feminized
Ultimate AK (Sumo Seeds) feminized
Ultimate AK (Sumo Seeds) feminized
Ultimate AK (Sumo Seeds) feminized