Sweet Zombie (Expert Seeds) feminized

(10)

Sweet Zombie is een buitengewoon zeldzame strain met kleuren die je bijna nergens anders tegenkomt. Ook de oogst en de hoeveelheid THC zijn van ongekende hoogte.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (10)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Sweet Zombie: Unieke En Oogverblindende Kleuren

De meeste cannabis wordt gekweekt vanwege toppen die vol komen te zitten met cannabinoïden. Toch zijn er ook planten die aan een schoonheidswedstrijd zouden kunnen meedoen. Sweet Zombie is daar een uitstekend voorbeeld van. De toppen en bladeren van deze dame vertonen schitterende kleurschakeringen van zwart, oranje en paars. Die kleuren zie je niet zomaar over het hoofd in je kweekruimte. Nodig dus vrienden uit voor een exclusieve rondleiding. Sweet Zombie is het perfecte voorbeeld van de genetische diversiteit onder cannabisplanten.

Deze zeldzame schoonheid is een bijna 100% zuivere indica (95%) en bevat weinig sativa genetica (5%). Ze is het product van een veredelingsproject van de ouderstrains Black Domina en Zombie Virus. Dit ambitieuze project heeft een strain opgeleverd die veel opbrengt en indrukwekkende hoeveelheden THC produceert.

EEN KRACHTIGE THC INHOUD EN DE SMAAK VAN HASJ

Omdat ze een bijna zuivere indica is en een THC-gehalte kan bereiken van meer dan 23%, ervaar je een extreem krachtige stone. Reken op diepe ontspanning, euforie en meditatieve momenten. Het is een super rokertje om het thuis gezellig te maken terwijl je naar een film kijkt of voor diepzinnige gesprekken. Sweet Zombie is ook een geschenk voor medicinale gebruikers die pijn willen verlichten en goed willen slapen.

Als de voorraadpot met Sweet Zombie geopend wordt, ruik je een heerlijk zoete golf van bramen en pruimen die uit de pot opstijgt. Een hijs van een bong met deze strain geeft je heerlijke smaken van zoete hasj die over je smaakpapillen dansen.

ECHT SPECTACULAIRE OPBRENGSTEN

Sweet Zombie produceert kolossale opbrengsten na een korte bloeiperiode. Daardoor is ze een perfecte keus voor broodkwekers die een hoge omzetsnelheid willen realiseren. Binnenplanten zijn in staat opbrengsten te produceren van 650–750g/m². Buitenplanten kunnen echter wel 1200g/plant opleveren. De toppen van deze strain zijn zichtbaar afgeladen met trichomen en zien eruit alsof ze een glimmend, krokant laagje hebben. De bloeiperiode van Sweet Zombie bedraagt slechts 49-56 dagen. Buitenplanten kunnen in de maand september al geoogst worden.

Sweet Zombie (Expert Seeds) feminized Product Informatie
Merk Expert Seeds
Ouders Black Domina x Zombie Virus
Genetica 95% Indica / 5% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 25%
CBD Laag
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (10)
  (10)
  View all reviews
  16/Aug/2022

  Sweet Zombie
  Schöne Pflanze .. Ertrag Super= nach 2 Monaten Vegi+ 60Tage Blüte erhalten 210g von 0.64m2

  V. G.
  03/Aug/2022

  hat überzeugt
  Alle Samen aufgegangen, hab sie schon 2 mal angebaut. Eine der wenigen Sorten von Expert, die überzeugt haben. Sehr guter Ertrag und sehr gutes Ergebnis. Kann man empfehlen.

  J. H.
  17/Mar/2022

  Exellent
  Parfaitement fidèle au descriptif commercial en tout point (ce qui est suffisamment rare pour être souligné) ; rapide, productif, délicieux et fracassant !!! Une valeur sure !

  M. R.
  23/Oct/2021

  Super germination !
  100% de superbe germination ! J’attends de voir la suite

  F. R.
  15/Oct/2021

  Smaakvol en makkelijk te kweken
  Deze strain was m'n eerste binnenkweek en ik was zeer tevreden met het resultaat. Tot op heden is deze strain mijn persoonlijke favoriet wat betreft geur en smaak, die pruim, heerlijk. Kwa kweken is dit naar mijn idee een echte indica. Het effect ervaar ik als sterk, maar wel uplifting.

  T. C.
  13/Oct/2021

  Petite pépite.
  Très bien, bon rendement et qualité final, j'aime beaucoup

  M. R.
  22/Mar/2021

  Belles couleurs
  Effectivement, on fait la différence a l'œil avec les autres. Couleurs de la plante. Noir, bordeaux gris.

  R. N.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sweet Zombie (Expert Seeds) feminized
Sweet Zombie (Expert Seeds) feminized