Dream Berry (Female Seeds) Feminized

Op zoek naar een soort waarmee je dag een prachtig creatief avontuur wordt? Probeer deze dame van Female Seeds! Laat je niet misleiden door haar naam! Ze hebben haar Dream Berry genoemd, maar de high is ongelooflijk energiek. Hierdoor is ze de perfecte metgezel voor overdag! Deze gemakkelijk te kweken soort presteert binnen en buiten goed en beloont je met fatsoenlijke opbrengsten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Female Seeds - Dream Berry: Een Perfecte Metgezel Voor Overdag

Dream Berry van Female Seeds is ontstaan uit een kruising van een Blueberry Cheesecake feno en een Blue Dream kloon. Het resultaat is een spectaculaire, sativa-dominante hybride. Ze ontwikkelt compacte, middelgrote tot grote toppen. Als je proces van uitharden goed uitvoert, heeft deze dame een geweldige “bag appeal”! Binnen bereikt ze een beheersbare lengte van 80-150cm. Een van de fenotypes van Dream Berry ontwikkelt een vale blauwkleurige gloed op haar bladeren. De andere vertoont donkerpaarse tinten, met dank aan haar Blueberry erfgoed.

Dream Berry groeit zowel binnen als buiten gemakkelijk. Ze vergt redelijk weinig onderhoud en vereist geen speciale voeding of specifieke aandacht. Een geweldige soort om te toppen en trainen! Houd er wel rekening mee dat ze, door haar compacte topstructuur, wat vatbaarder is voor schimmel. Om die reden is ze dol op droge en zonnige omstandigheden met een lage luchtvochtigheid. Dream Berry voltooit haar bloeiperiode in 9-10 weken. Verwacht binnen goede opbrengsten van tot wel 400g/m². Buitenkwekers zien een oogst van 200-1500g/plant.

Dream Berry bezit een geweldig zacht, zoet en fruitig aroma; net zoals haar Blueberry ouder. Dit aroma wordt versterkt door een mix van houtachtige Haze en kruidige ondertonen. Ze verwent je met een fantastische sativa high die creatief, energiek en opbeurend is en net genoeg ontspant. Laat je niet foppen door haar dromerige naam; deze dame is zeer geschikt voor overdag, vooral als je haar met vrienden deelt.

Dream Berry van Female Seeds is een sativa hybride van topklasse. Ze smaakt waanzinnig en wekt een geweldige, sociale high op. Een absolute aanrader voor liefhebbers van sativa's!

Dream Berry (Female Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Female Seeds
Ouders (Blueberry x Haze) x Nev Haze x Blueberry Cheesecake
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 400cm
Opbrengst Indoor 350-400 gr/m²
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Dream Berry (Female Seeds) Feminized
Dream Berry (Female Seeds) Feminized