Lemon AK (FastBuds) feminized

(6)

FastBuds’ Lemon AK voegt wat extra limoneen toe aan de originele AK-47 voor een speciale citroen twist. Vanwege het zeer hoge THC gehalte en sativa-dominante effect, ben je in een mum van tijd megahigh. Lemon AK is tevens een snelgroeiende plant. En voor een autoflower levert ze enorme opbrengsten op. Daarbij heeft ze slechts 8–9 weken nodig, van zaad tot oogst.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (6)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Lemon AK: Citroen Versie Van Een Klassieker

Lemon AK is FastBuds’ kijk op een klassieke soort. Ze hebben een vleugje citroen toegevoegd aan deze Nederlandse legende. Ook hebben ze er wat autobloeiende magie overheen gestrooid voor iets unieks. Het resultaat? Een sativa-dominante, autoflowering hybride die iedereen super stoned krijgt. Dit is een van de meest energieke soorten van FastBuds.

LEMON AK KWEKEN

De zaden van Lemon AK lijken bijna uit de grond te exploderen. Dit betekent wel dat je in de eerste week van de groei een ondersteunend stokje moet plaatsen. De bladeren kunnen namelijk harder groeien dan de steel kan dragen. Als je buiten kweekt, dien je de plant te beschermen tegen de elementen. Ze is in de eerste week zo fragiel, dat een enorme regenstorm vernietigend kan zijn. Maar geen zorgen, de steelontwikkeling maakt in de tweede week een inhaalslag. Toch blijven de planten altijd aan de topzware kant en vormen ze uiteindelijk enorme, naar citroen ruikende toppen. Zorg dat je haar veel licht geeft als je binnen kweekt—daar is ze dol op. Als autoflower reageert ze bijzonder goed op 20 uur of meer licht per dag.

De complete levenscyclus van Lemon AK duurt vanaf zaad slechts 8–9 weken. Aan het eind van de kweek heb je een plant in de vorm van een kerstboom, die een hoogte van zo’n 70–100cm kan behalen. Deze soort kan wel 300g/plant opleveren bij teelt onder natuurlijk zonlicht in optimale condities.

CITROENACHTIGE GEUR EN SMAAK

Zoals we al hebben gezegd, krijgt de aardachtige smaak van de oorspronkelijke AK een extra vleugje citroen. Dit komt hoofdzakelijk door de terpeen limoneen. Het verbeterde aroma van Lemon AK is erg smaakvol en onvergetelijk.

FANTASTISCHE EVENWICHTIGE EFFECTEN

Deze soort levert een opwekkende, maar gebalanceerde high. De sativa energie van Lemon AK wordt verzacht door de limoneen. Deze terpeen heeft kalmerende en angstremmende eigenschappen die het scherpe randje van de sativa high halen. Anders zou het effect van deze cannabissoort te overweldigend en stimulerend zijn. Lemon AK is perfect voor gebruik overdag, om van de bank te komen en aan het werk te gaan. Daarnaast klaagt niemand over de high als je de soort met vrienden deelt op een feestje. Sterker nog, grote kans dat iedereen in de ruimte ultra high wordt van de rook.

Lemon AK (FastBuds) feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders AK-47 x Auto
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 100cm
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Opbrengst Outdoor 250-300 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (6)
  (6)
  View all reviews
  20/Nov/2023

  Stabil
  273 gekeimt. Wachstum läuft noch

  F. A.
  03/May/2023

  Super
  Very nice Alle samen gekeimt und schnell gewachsen

  W. F.
  17/May/2022

  Einfach nur genial
  Alle samen gekeimt und wie der Teufel gewachsen. Naxh der Fermentation kam der test und es knallt ordentlich, ideal zum entspannen und Relaxen.

  T. N.
  24/Aug/2021

  Absolutely!
  A very nice lemon taste.

  F. D.
  17/Jun/2020

  Zeer tevreden.
  Al jaren koop ik mijn spullen bij Zamnesia, dacht als sinds 2013. Als al een keer een zaadje niet uitkwam, na een mailtje had ik er de andere dag al een nieuwe. Ook hun kweekadviezen hebben me zeker in het begin enorm geholpen, en nu later altijd een goede raad van Zamnesia om het geleerde te evalueren. Ook de contacten met foto's van de planten of ze het goed deden, enige jaren geleden, vond ik destijds heel prettig. Kan niet anders zeggen dat Zamnesia een betrouwbare partner is.

  S. S.
  15/Feb/2020

  Great!
  Nice lemon taste.

  D. W.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon AK (FastBuds) feminized
Lemon AK (FastBuds) feminized